Webinar

3D printede implantater

Vil du vide mere om potentialet ved medicinsk 3D print? I dette webinar vil Particle3D, fortælle om virksomhedens rejse fra opfindelsen af dens patenterede 3D print teknologi til udviklingen af 3D printede patient-specifikke knogleimplantater.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 02. februar 2021

Kl. 09:00 - 11:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 01. februar 2021 - kl. 23:59

Particle3D er en dansk MedTech virksomhed, som anvender patenteret teknologi til at 3D printe patient-specifikke, naturlige og bionedbrydelige knogleimplantater, som omdannes til rigtig levende knogle. Casper Slots er kommerciel direktør for Particle3D og var med til at stifte virksomheden i 2017 foranlediget af opfindelsen af den prisvindende teknologi. Teknologien, som involverer en innovativ sammensætning af biomaterialer til 3D print, blev udviklet mens to af de tre stiftere var ingeniørstuderende på Syddansk Universitet. 

Til dette webinar kan du møde Casper Slots, som giver dig et unikt indblik i virksomhedens udvikling fra opstart til det nuværende produkt. Casper vil herunder fortælle om teknologiens opbygning, som muliggør den innovative 3D print proces, hvor objekter konstrueres direkte fra en CAD-fil. Derudover kan du høre om, hvordan Particle3D i dag anvender den innovative teknologi til at udvikle knogleimplantater, som bliver designet til den enkelte patient ved hjælp af 3D ingeniørarbejde, og sideløbende har udviklet og lanceret et 3D printet R&D produkt på baggrund af den opbyggede ekspertise inden for 3D print af biomaterialer. 

Om foredragsholderen:
Casper Slots er uddannet civilingeniør i Velfærdsteknologi, og har i de sidste fem år arbejdet med udviklingen af nye bioinks til 3D print, og systemer til levering af medicin. Han fungerer i dag som kommerciel direktør for Particle3D, hvor han står i spidsen for virksomhedens kommercielle udvikling. 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Mechanical, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 02. februar 2021

Kl. 09:00 - 11:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

463

Arrangementsnr.

338850


Arrangør

IDA Mechanical


Medarrangører

IDA Design og Innovation

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende