Arrangement

Aflyst - Tag lederskabet tilbage med bevidst kommunikation - introduktion

Introduktion til 5 undervisningsdage og 4 coaching sessioner om lederskab. Få en gennemgang af kursusforløbet og se, om det er noget for dig. Tag dine udfordringer med og få et kvalificeret bud på løsninger.

IDA, København V.

Tirsdag d. 28. april 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Som noget helt nyt har IDA Proces skabt et længere kursusforløb for dig, som ønsker at opleve mere gennemslagskraft, livsglæde og energi samt at styrke relationer og samarbejde i teams. Et kursusforløb som gør dig i stand til at stå stærkt med rummelighed og tillid til din kommunikation, beslutninger og handlinger.

Introduktion

Ved en introduktionen til kursusforløbet vil hele forløbet blive gennemgået og du har mulighed for at stille spørgsmål. Du vil få en smagsprøve på, hvordan du ubevidst spænder ben for dine egne drømme og får dem slukket, inden du har drømt dem til ende og hvordan du vender dine tanker mod bevidst at realisere dine drømme. Du er inviteret til at deltage aktivt i arrangementet.

Kursusforløb

Kursusforløbet starter med en talenttest TT38, som du får feedback på, derfor vil du allerede fra start være bevidst om hvilke udviklingsområder, du med fordel kan arbejde med.

Kursusforløbet består af 5 undervisningsdage med 14 dages intervaller. Mellem hver undervisningsdag er der 4 individuelle coaching sessioner. Følgende undervisningsdage: 22. september, 6. oktober, 20. oktober, 3. november og 17. november, som vil blive annonceret separat.

Det er i de individuelle coaching sessioner, at du virkelig rykker dig. Her får du støtte og hjælp til dine udfordringer, så bliver i stand til at handle. Kursusforløbet vil tage dig til et andet niveau i dit lederskab og din dagligdag.

Prisen for kursusforløbet vil være for medlemmer af IDA 14.990 kr., for ikke-medlemmer 24.990 kr.

Om underviseren

Lene Fischermann er teamcoach, mentorcoach, karriererådgiver, underviser, certificeret Talents Unlimited konsulent og foredragsholder. Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Master coach og Mindjuice Master Coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Ennegrammet. Hun er desuden uddannet konfliktcoach og mægler, Mindfulness Practitioner samt certificeret Talents Unlimited i talent. Mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR fra flere teknologiske virksomheder. Se turning8people.dk.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld underviser med direkte og klare holdninger.

Lene lægger vægt på at transformere individer og teams, for derigennem at implementere vedvarende forandringer. Det gør hun gennem øvelser og træning, som deltagerne kan tage med hjem i deres dagligdag.

Hvis du udebliver fra arrangementet uden afmelding, betales et no-show-fee på 250 kr.

IDA Proces

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Tirsdag d. 28. april 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. april 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

16

Arrangementsnr.

334862


Arrangør

IDA Proces