Webinar

Anlægskonstruktioner langs Ringsted-Femern Banen - Online Live

Banedanmark ombygger og / eller nybygger mere end 100 broer ifm. opgraderingen af Ringsted-Femern Banen. Eventet fokuserer på status, udfordringer og løsninger ved opgraderingen af de mange betonbroer og -konstruktioner langs strækningen.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 05. oktober 2021 - kl. 16:00

Ringsted Femern Programmet v. anlægschef Karin-Inge Gade Schultz

Ringsted-Femern Banen er Danmarkshistoriens største anlægsbyggeri og bliver en port mod Femern Bælt Tunnelen og til Europa. Banen giver pendlere og passagerer en moderne jernbane med hurtigere og klimavenlige tog. I årene frem mod åbningen opgraderer og moderniserer Banedanmark jernbanen mellem Ringsted og Rødby, så den er klar til den nye trafikkorridor til Tyskland. Ringsted-Femern Banen er ét af Banedanmarks største infrastrukturprojekter med et budget på 9,5 milliarder kroner.

Bropakkerne, udskiftning / ombygning af mindre broer v. anlægschef Karin-Inge Gade Schultz

Før den knap 120 km lange jernbane er i stand til at levere den ønskede kapacitet i fremtiden, skal strækningen gennemgå en omfattende ombygning, udbygning til dobbeltspor og elektrificering, dette inkluderer om og / eller nybygning af mere end 100 broer. Indlægget vil fokusere på de mange betonbroer langs strækningen, samt status for arbejdet.

Ny bro over Masnedsund v. projekteringsleder Uwe Hess

I Vordingborg er opført en ny sporbærende bro over Masnedsund: Den nye bro er udført som en præfabrikeret elementbro med elementer med en vægt på mere end 1000 t. Entreprisen har desuden omfattet tilslutningsanlæggene på begge sider af Masnedsund.

Ny bro som supplement til den eksisterende Kong Frederik IX v. projektchef Mette Koch Sonnenborg

I Nykøbing Falster er det nødvendigt at bygge en ny bro over Guldborgsund tæt på den eksisterende Kong Frederik IX’s bro. Den nye bro vil på samme måde som en eksisterende bro blive en klapbro. Den nye bro skal elektrificeres ligesom resten af Ringsted Femern Banen.


Billedkilde: Banedanmark

Arrangør: Dansk Betonforening - IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Dansk Betonforening, få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer
Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (du modtager magasinet BETON 4 gange årligt), tilmeld dig her.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 500,-.

Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular. 


Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 16:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

477

Arrangementsnr.

341288


Arrangør

Dansk Betonforening


Medarrangører

Kurser for studerende