Webinar

BIM Forum 2021 - ONLINE

Digitalisering er fundamentet for fremtidens byggeri! Men hvordan udnytter byggebranchen bedst det potentiale, som digitaliseringen medfører?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 28. september 2021

Kl. 09:00 - 13:00

Gratis

Med temaet "New beginnings are here" sætter vi fokus på, hvordan digitalisering skaber værdi i din forretning og ruster dig til en grønnere fremtid.
Teknologierne er klar og potentialet åbenlyst – nu skal mulighederne indfries.

Hør bl.a. Jens V. G. Poulsen, fortælle om Per Aarsleffs digitaliseringsstrategier og bliv inspireret af Frames visioner og værktøjer i forhold til et mere bæredygtigt byggeri.

Program

09:00: Velkomst - Symetri

09:15: "New beginnings are here" - Autodesk

09:45: Digitalisering som fundamentet for fremtidens byggeri - Per Aarsleff A/S

10:15: Pause

10:30: Case: KHR Architecture

11:00: Case: Ellegaard Architecture

11:30: Case: Mangor & Nagel

12:00: Pause

12:15: Bæredygtighed i byggeriet - Frame

12:45: Q&A & afslutning

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 28. september 2021

Kl. 09:00 - 13:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 27. september 2021

Kl. 16:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

355

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

340992


Arrangør

BYG Sjælland, IDA Sjælland


Medarrangører

Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord

Bygningsteknisk Gruppe, IDA Østjylland

Fagteknik, IDA Nordsjælland

IDA Byg

Kurser for studerende