Webinar

Bliv "chef" for din egen sundhed med wearables og selvmonitering

Kom og hør om biohacking med tidligere TED-talker og biohacker Martin Kremmer. Her får du konkrete redskaber til, hvordan du kan komme i gang med at analysere dine egne sundhedsdata med fx en SMART-ring, så du kan blive herre over egen sundhed.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 22. april 2021

Kl. 20:00 - 21:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 22. april 2021 - kl. 18:00

Måske er du stødt på fænomenet ”Biohacking” under TV2-programmet ”Min sindssygt sunde familie”, hvor en familiefar tracker alverdens sundhedsdata og forsøger at optimere sin sundhed mest muligt. 

I dette webinar vil en af Danmarks førende biohackere og founder af Danish Biohacker Community, Martin Kremmer, forklare, hvad biohacking går ud med udgangspunkt i hans eget liv. Efter at Martin for snart 10 år siden fik konstateret stress og mavesår forslog hans egen læge naturligt, at han tog medicin imod det. Efter 2 år på medicin uden succes, fik Martin interesse for biohacking, som senere blev løsningen. Sidenhen har Martin bl.a. inspireret tusindvis af seere med sine erfaringer med biohacking ved sin TED-talk med underoverskriften ”can you trust your doctor to have your best interest?”. 

Med flere års praktisk erfaring og en teoretisk viden i bagagen vil Martin fortælle om, hvordan man kan bruge sundhedsdata som fx hjerterytmevariabilitet (HRV) og kontinuerlig blodsukkermåling som grundlag for at optimere sin fysiske og mentale sundhed ved at ændre vaner og adfærd i løbet af en dag. Du vil samtidig blive præsenteret for konkrete redskaber og wearables, som du kan bruge til at blive herre for din egen sundhed. Eksempelvis wearables til akut at kunne nedsætte stresssymptomer gennem vejrtrækningsøvelser.

Efter oplægget vil der være mulighed for spørgsmål til Martin via chatten. 

Link til Martins tidligere TED-talk:

https://www.youtube.com/watch?v=ADyCY382lAY


Program

20.00-20.05: Velkommen til webinaret v/ moderator Christoffer Rinder Larsen, DokkX og IDA sundhedsteknologi Østjylland

20.05-20.50: Oplæg v. Martin Kremmer, founder af Danish Biohacker community og tidligere TED-talker

20.50-21.20: Debat og spørgsmål fra deltagere via chat. 

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem:

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 22. april 2021

Kl. 20:00 - 21:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 22. april 2021

Kl. 18:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

429

Arrangementsnr.

339932


Arrangør

Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Bioscience

Kurser for studerende

Sundhedsteknologisk Gruppe, IDA Nord