Arrangement
Chokoladekursus – få julechokoladen i hus inden jul
Kom og vær med til dette starter-chokoladekursus. Lær at smelte og temperere chokolade korrekt og lav dine egne lækre fyldte julechokolader til at tage med hjem; så kan du servere dine egne chokolader i julen.
Tilmeldingsfrist: 29. november 2024 kl. 23.55
Antvorskov Skole, Slagelse
Lørdag den 14. december 2024
kl. 11.00 - 16.30
450,00 kr.
Dansk
Lær at fremstille de lækreste små fyldte julechokolader. Vi arbejder med at få en fornemmelse af, hvordan man smelter chokolade korrekt. Og hvad der skal til for at opnå den rigtige temperering, som er så vigtig for det perfekte knæk og chokoladens blanke udseende. Så masser af teknik og teori, som suppleres med hyggelig julemusik. Vi planlægger at skulle lave to forskellige slags fyldt chokolade og du får ca. 30 stykker egenproduktion med hjem. Det bliver både sjovt og udfordrende.
Råvarer og opskrifter udleveres på kursusstedet.
Underviser: Marianne Nielsen
HUSK:
at medbringe eget forklæde og en dåse til dine chokoladekreationer, så du kan ta' dem med hjem. Og ta’ endelig Mariannes spændende opskrifter med dig, så du kan gentage succesen hjemme – chokoladerne får hurtigt ben at gå på.
I forbindelse med arrangementet bydes der på kaffe, the og sodavand samt lidt julesnacks.
.
Hurtig tilmelding tilrådes, da der kun er få pladser.
Der vil blive opkrævet et no-show gebyr på 250,- kr. oven i deltagergebyret, hvis man udebliver eller melder fra efter tilmeldingsfristens udløb uden lovlig grund.
IDA kontaktperson: Christina Cohr, mobil 51436118
Priser
Medlem af arrangør | 450 kr. |
Ledigt IDA-medlem | 450 kr. |
Medlem | 450 kr. |
Seniormedlem | 450 kr. |
Studiemedlem | 450 kr. |
Tilvalg
Ledsager (min. 12 år) | 700 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Sejerøvej 1
4200 Slagelse
Hjemkundskab, bygn. C (se efter IDA skiltene)
Hvornår
kl. 11.00 - 16.30