Arrangement

Concordium: Blockchainens svar på World Wide Web

Få et eksklusivt indblik i Lars Seiers storstilede projekt 'Concordium', der skal levere en blockchain-platform uden unødigt energiforbrug og med hurtige transaktioner. Hvordan ændrer blockchain fremtidens industri og erhvervsliv?

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 10:15 - 11:00

Gratis

Blockchainområdet udvikler sig hurtigt, og det dansk-schweiziske projekt Concordium, som er stiftet af Lars Seier, er et af de mest ambitiøse projekter i verden. 

Foruden navne som Lone Fønns Schrøder og Hans Ole Jochumsen består projektet af kryptografer og matematikere fra Aarhus Universitet, der i mange år har tilhørt verdenseliten inden for kryptografi.

Under dette oplæg vil Lars Seier fortælle om Condordium, som har til formål at skabe en verdensudbredt platform for betalingstransaktioner uden behov for alle de fordyrende mellemled, der i dag tegner sig for et helt hjørne i samfundsøkonomien.

Om Lars Seier:

Lars Seier Christensen er stifter og formand for Concordium, og var tidligere medstifter af Saxo Bank, som blev etableret i 1992.  Han fungerede som co-administrerende direktør for Saxo Bank i mere end 20 år, men solgte i 2018 sin andel. Foruden Concordium investerer Lars Seier i projekter indenfor kunst & mode, finansielle tjenester, mad og drikkevarer, sport & underholdning samt sociale medier og teknologibrancher.

Sponsoreret af IDA Vestjylland. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Hold dig opdateret om Technomania på de sociale medier

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Main Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 10:15 - 11:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 09:45


Antal pladser

200


Ledige pladser

24

Arrangementsnr.

339604


Arrangør

IDA Vestjylland


Medarrangører

IDA Automation

IDA Education

IDA Energi

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA Grøn Teknologi

IDA Lederforum

IDA Materialeteknologi

IDA Mechanical

IDA Nord

IDA Selvstændig

IDA Syd

IDA Vestjylland

IT Gruppen, IDA Østjylland

Kurser for studerende