Arrangement

Concordium: Blockchainens svar på World Wide Web

Få et eksklusivt indblik i Lars Seiers storstilede projekt 'Concordium', der skal levere en blockchain-platform uden unødigt energiforbrug og med hurtige transaktioner. Hvordan ændrer blockchain fremtidens industri?

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:10 - 10:55

Gratis

Tilmeldingsfrist 05. oktober 2021 - kl. 23:59

Blockchainområdet udvikler sig hurtigt, og det dansk-schweiziske projekt Concordium, som er stiftet af Lars Seier, er et af de mest ambitiøse projekter i verden og er en af Lars Seiers største satsning siden etableringen af Saxo Bank.

Foruden navne som Lone Fønns Schrøder og Hans Ole Jochumsen består projektet af kryptografer og matematikere fra Aarhus Universitet, der i mange år har tilhørt verdenseliten inden for kryptografi.

Under dette oplæg vil Lars Seier fortælle om Condordium, som har til formål at skabe en verdensudbredt platform for betalingstransaktioner uden behov for alle de fordyrende mellemled, der i dag tegner sig for et helt hjørne i samfundsøkonomien.

Om Lars Seier:

Lars Seier Christensen er stifter og formand for Concordium, og var tidligere medstifter af Saxo Bank, som blev etableret i 1992.  Han fungerede som co-administrerende direktør for Saxo Bank i mere end 20 år, men solgte i 2018 sin andel. Foruden Concordium investerer Lars Seier i projekter indenfor kunst & mode, finansielle tjenester, mad og drikkevarer, sport & underholdning samt sociale medier og teknologibrancher.


__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Endelig kan vi mødes med kollegaer og samarbejdspartnere. Kom med til Technomania 2021, når beslutningstagere og influenter fra alle hjørner af industrien samles i Herning den 6. og 7. oktober. 

IDA byder dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige, og vi glæder os til at byde dig velkommen til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, State-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks her.

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage i denne talk, skal du have billet til hi-messen. Billetten er gratis, og skal bookes på hi-messens website. (kan først bestilles fra august 2021)

Vi glæder os til at se dig til Technomania 2021.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Main Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:10 - 10:55


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

293

Arrangementsnr.

339604


Arrangør

IDA Vestjylland


Medarrangører

IDA Automation

IDA Grøn Teknologi

IDA Nord

IT Gruppen, IDA Østjylland