Webinar

Danmarks Første Havplan

Søfartsstyrelsen ventes at sende Danmarks første havplan i høring i starten af 2021. Hør om den nye havplan, hvad den indeholder, samt hvordan man kan sikre en bæredygtig udvikling af havområderne.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 24. marts 2021

Kl. 14:00 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 23. marts 2021 - kl. 23:59

Vi vil på mødet høre om den nye havplan, hvad den indeholder, samt hvordan man kan sikre en bæredygtig udvikling af havområderne.

Rammebetingelserne vil omfatte benyttelse til søs som f.eks. havmølleparker, råstofindvinding, fiskeri, akvakultur til havs, samt beskyttelse og forbedring af havmiljøet. Sammen med Havplanen vil der være en miljøvurdering af planen, som også vil blive præsenteret. 

På mødet vil der også være indlæg fra andre parter, som vil forholde sig til havplanens indhold og forhold der skal belyses i en høringsfase. 

Program vil være tilgængeligt ca. ultimo februar,

Foto: Søfartsstyrelsen.
------------------------------

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 24. marts 2021

Kl. 14:00 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

491

Arrangementsnr.

339104


Arrangør

IDA Miljø


Medarrangører

Kurser for studerende