Webinar

Danske satellitprojekter: fra nano til ASIM/ISS

I en tid hvor nattehimlen er fyldt ud med Starlink satelitter har IDA Space inviteret 2 af Danmarks store spillere på området, til en snak om netop satellitter.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 22. juni 2020

Kl. 16:00 - 17:30

Gratis

Emilie Marley Siemssen fra GOMspace vil fortælle os om GOMspace's arbejde, New Space og nanosatellitter. Da Emilie er ekspert i Space Law kommer hun også ind på rumregulatoriske udfordringer, man møder i forbindelse med planlægning af missioner.

Ole Hartnack  fra TERMA fortæller om arbejdet med ASIM (The Atmosphere-Space Interactions Monitor), som er det hidtil største danskledede rumprojekt under det europæiske rumagentur, ESA. ASIM sidder nu uden på den Internationale Rumstation (ISS) på tredje år og tager billeder af tordenstorme og er en stor succes for forskerne.

Webinaret blive faciliteret af Tino Rabe Tønnesen, Chefkonsulent i Teknologiske Netværk, IDA.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Zoom Webinar: Webinaret afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. hvis du vil have alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af ca. et døgn kunne se den optagne video her: Oversigt over IDAs videoer

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Mandag d. 22. juni 2020

Kl. 16:00 - 17:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 22. juni 2020

Kl. 13:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

133

Arrangementsnr.

336818


Arrangør

IDA Space


Medarrangører

IDA Connect

IDA E

IDA Fremtidsteknologi

IDA Mechanical