Driving Health Tech 2025

Kom til årets vigtigste konference inden for sundhedsteknologi og mød de skarpeste hjerner inden for teknologiudvikling, innovation og digitale sundhedsløsninger, der former fremtidens sundhedsvæsen.

Konference om sundhedsteknologi i Aalborg

Regeringens nye sundhedsreform i Danmark har sundhedsteknologi og digitalisering som centrale elementer for at skabe større lighed i sundhedsvæsenet og frigive tid til kerneopgaver som omsorg, behandling og rehabilitering. For at sikre reformens succes afsætter regeringen milliarder til investeringer i sundhedsteknologi, digitalisering og datadeling.Vi står over for en fremtid, hvor nye teknologier revolutionerer arbejdsgangene på hospitalerne, hvilket frigør sundhedspersonalet til at fokusere på de vigtigste opgaver. Samtidig bevæger vi os hurtigt mod en tid, hvor flere patienter bliver diagnosticeret, behandlet og restitueret uden for hospitalernes rammer. Dette er ikke længere en vision, men en realitet, der allerede så småt udfolder sig.

Men hvilke banebrydende teknologier baner vejen for denne transformation?

På Driving Health Tech 2025 får du en unik mulighed for at opleve eksempler på nye teknologiske løsninger, der både optimerer processerne på hospitalerne og bringer avanceret teknologi direkte ind i patienternes hjem. Deltag og kom på forkant med de løsninger, der vil forme fremtidens sundhedsvæsen – både inden for og uden for hospitalets vægge.

Hør om:

  1. AI-supercomputeren Gefion og perspektiverne inden for fremtidens healthcare v. Senior Vice President fra Novo Nordisk Fonden, Lene Oddershede.
  2. ONWARD-projektet, som er en ny teknologi med trådløs, kunstig intelligent overvågning af patienter i eget hjem v. Betina Langemark, iværksætter og CEO, Ward 24/7
  3. Datadrevet kirurgi – brug af OR Black Box og kunstig intelligens på operationsstuen for at optimere kirurgisk sikkerhed v. Jeanett Strandbygaard, afdelingslæge og klinisk lektor, KU og Rigshospitalet 
  4. Fremtidens elektroniske medicin, som gør det muligt for læger at sprøjte en gel ind i vævet, der selv danner bløde elektroder til behandling af neurologiske sygdomme v. Hanne Biesmans, Ph.d., Linköping University  (Indstillet til Forbes Magazine 2024's "30 under 30 Europe") 
  5. Den teknologiske transformation af hospitalerne v. Søren Pihlkjær Hjortshøj, lægefaglig direktør, Aalborg Universitetshospital
  6. Innovativ hjemmeovervågning for Parkinson-patienter, som indsamler data om muskelfunktion og bevægelsesmønstre ved hjælp af Paragit Sleeve v. Mohammad Filfil, grundlægger af Paragit Neurotech (Indstillet til Forbes Magazine 2024's "30 under 30 Europe")
  7. Seismofit®, som er en revolutionerende dansk opfindelse, der måler VO2 max uden behov for fysisk træning v. Samuel Emil Schmidt, PhD, lektor ved Aalborg Universitet og Co-founder & CSO, VentriJect (Seismofit® har allerede vakt international opmærksomhed og blev præsenteret på FN's generalforsamling i september)
  8. AGV’er på hospitaler - Samarbejde mellem robot og menneske v. Kristina Tornberg, Assistant Professor, Aalborg Universitet (Finalist i Danmarks bedste ph.d. Cup 2024)
  9. Fremtidens Hjemmebehandling: AI's rolle i avanceret behandling af patienter i eget hjem v. Birthe Dinesen, Professor, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Aalborg Universitet
  10. Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen, næstformand i Danish Quantum Community og Digital Vismand, afslutter dagens program med et skarpt oplæg om, hvordan vi kan frigøre ressourcer og skabe mere tid til patienterne i sundhedssektoren.
 Er du studiemedlem?
De første 50 studiemedlemmer, som tilmelder sig, kommer gratis med. Først til mølle!

Få rabat på din billet:
Er du medlem af netværket IDA Sundhedsteknologi, får du rabat på din billet til konferencen. 
Meld dig ind i IDA Sundhedsteknologi, inden du tilmelder dig konferencen, så kommer du med til billigere pris.
(Et medlemskab af IDA Sundhedsteknologi er gratis og uforpligtende for IDA-medlemmer) 
OBS. Der er et no show gebyr på 250 kr.
_____________
Obs. Der vil være en fotograf tilstede, som vil tage nogle billeder og videoer i løbet af dagen. I tilfælde af at du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du sende en mail til Anne-Mette Honoré på amb@ida.dk. 
 

Arrangør og samarbejdspartnere:

Se alle