Webinar

Driving IT 2020 - ONLINE

I år prøver vi noget nyt pga. Covid-19: ”Driving IT 2020” bliver nemlig en hybrid konference, hvor både talere og deltagere kan være med fysisk eller online.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 30. oktober 2020

Kl. 09:00 - 17:00

Fra 0 kr.

Deltager du online, vil du få samme indhold, som hvis du deltager fysisk. 

Hvis du gerne vil deltage fysisk, så kan du læse mere om Driving IT og tilmelde dig her. 

Du får adgang til at høre alle talere på alle spor. Du kan se dem live og stille spørgsmål, men kan også lige strække benene, når det passer dig. Du kan følge med i alle Driving ITs oplæg. Og du kan se optagelserne umiddelbart lige efter hvert oplæg er færdigt. Der vil også være mulighed for at netværke online.

”Driving IT” laves af en styregruppe af IT-professionelle. Det er den 7. version af den levende og begavede konference om den vilde og allestedsnærværende IT-virkelighed. 

Hvorfor deltage?
Som deltager på ”Driving IT 2020” får du super netværk, spændende røverhistorier, dybt tankevækkende indlæg og masser af nyttigt værktøj med hjem.

Online-konferencen foregår via Zoom. Tilmeldte vil dagen før modtage et link til konferencen.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site, hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA IT

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 30. oktober 2020

Kl. 09:00 - 17:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

99 kr.

Firmamedlem

99 kr.

Medlem af arrangør

99 kr.

Ledig

99 kr.

IDA-medlem

99 kr.

Seniormedlem

99 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 30. oktober 2020

Kl. 08:30


Antal pladser

1000


Ledige pladser

935

Arrangementsnr.

337721


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA E

IDA Embedded

IDA Fremtidsteknologi

IDA Young Professionals

Kurser for studerende