Webinar

Driving IT Talk: Kunstig intelligens til beslutningsstøtte i akutte sundhedsfaglige konsultationer

Selv de mest avancerede sundhedssektorer har problemer med at identificere kritiske symptomer via konsultationer med en patient. Corti bruger kunstig intelligens til at kunne forudse for eksempel hjertestop eller slagtilfælde.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 27. januar 2021 - kl. 23:59

Ved at bruge kunstig intelligens til at analysere millioner af patientsamtaler, identificerer den danske startup Cortis software mønstrene i samtalerne og hjælper læger og andre eksperter med at forudsige og opdage potentielt livstruende situationer som f.eks. hjertestop, blodpropper mm.

På dette webinar giver Lars Maaløe, CTO og cofounder i Corti, et indblik i virksomheden, som har bygget en kunstig intelligens, der agerer beslutningsstøtte til den sundhedsfaglige ekspert under en konsultation. Præsentationen går i dybden med samarbejdet mellem Corti og Region Hovedstadens Akutberedskab, den tekniske udvikling og den kliniske validering. Ydermere løfter Lars sløret for Cortis globale udvikling fra både en teknisk og kommerciel vinkel.

Oplægsholder:
Lars Maaløe er medstifter og Chief Technology Officer i Corti. Lars har en MSc og PhD i maskinlæring fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Han blev nomineret til ’PhD of the Year’ af Institut for Matematik og Computer Science og har publiceret forskning ved de fremmeste maskinlæringskonferencer. Tidligere har Lars arbejdet for den finansielle sektor, Issuu og Apple.

-----------------------------------------------

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA IT.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

377

Arrangementsnr.

338698


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Sundhedsteknologi