Webinar

Effekter af Covid-pandemien på det atmosfæriske miljø

På dette webinar vil vi se på effekten af nedlukningerne på det atmosfæriske miljø i Danmark og globalt gennem en række foredrag af førende specialister. Webinaret holdes i samarbejde med IGAS.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 20. maj 2021

Kl. 13:00 - 15:30

Gratis

Pandemien forårsaget af coronavirus SARS-CoV-2 har ført til nedlukninger over store dele af verden: Første gang i foråret 2020 og senere under anden bølge i efteråret 2020. Nedlukningerne har påvirket vores arbejdsliv og fritid. En stor del af arbejdsstyrken arbejder hjemme, hvilket påvirker den private og offentlige transport. Regeringen fraråder ydermere unødvendige rejser til udlandet, hvilket påvirker især flyindustrien. Lukning af forretninger og butikker påvirker ydermere energiforbruget, og følgevirkninger af nedlukningen medfører generelt en dalende aktivitet i samfundet. 

Samlet betyder det, at udledningen af forurenende stoffer mindskes, herunder drivhusgasser. Et studie i Nature Communications fra 2020 beregnede en nedgang i de globale CO2-udledninger på knap 9%. Nationalt Center for Miljø og Energi - Aarhus Universitet er netop fremkommet med et notat, der ligeledes viser nedgang i kvælstofoxider og partikler under den danske nedlukning. I dette webinar vil vi også skue fremad og diskutere om de midlertidige effekter vil vare ved.

Arrangementet afholdes i et samarbejde mellem IGAS og IDA Kemi. 

Program for arrangementet kan downloades nedenfor (under Dokumenter på Mit IDA).


Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 20. maj 2021

Kl. 13:00 - 15:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 20. maj 2021

Kl. 09:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

51

Arrangementsnr.

339894


Arrangør

IDA Kemi


Medarrangører

Kurser for studerende