Arrangement

Eksponentielle teknologier er nøglen til den grønne omstilling

En bæredygtig fremtid er helt afhængig af teknologi – også den teknologi, der er på vej. Gennem konkrete cases vil Anders Quitzau fortælle, hvordan nyeste teknologier som AI, blockchain, IoT og 5G kan accelerere bæredygtigheden i virksomhederne

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:00 - 09:45

Gratis

Fremtidsteknologi og digitalisering er nøgleord, når det kommer til bæredygtige og rentable løsninger – det gælder både produkter, processer og adfærd.  
Anders vil give inspiration til og konkrete eksempler på, hvordan nye teknologier som AI, Blockchain, IoT og 5G kan anvendes af både små og store virksomheder til ikke kun at øge deres bæredygtighed, men også til at skabe nye forretningsmodeller og en bedre bundlinje. Ligeledes vil han give sit bud på, hvordan man kommer i gang… eller videre. 

Om Anders Quitzau
Anders Quitzau er partner i konsulentvirksomheden Sustainia. Han har gennem de seneste 14 år især beskæftiget sig med forsknings- og innovationsprojekter indenfor vand, energi, logistik, fødevarer og sundhed.

Om Sustainia
Sustainia hjælper virksomheder, organisationer, og myndigheder  med at udvikle, implementere og kommunikere bæredygtighedsstrategier og resultater.
Sustainia har kunder og samarbejdspartnere fra internationale organisationer, som UN Global Compact, C40, og Asian Development Bank, til danske kommuner og virksomheder i alle størrelser. 
Teamet har dyb ekspertise og lang erfaring indenfor bæredygtighed, klimaforandringer, kvantitative og kvalitative analyser, strategisk planlægning, teknologi, forandringsledelse, bruger- og grafisk design.

Sponsoreret af IDA Grøn Teknologi. Læs mere om netværket her.

______

Er du ikke medlem af IDA?
Alle er velkomne til at tilmelde sig denne talk - også dig som ikke er medlem af IDA. Hvis det er første gang, du skal deltage i et arrangement hos IDA, skal du oprette en gratis brugerprofil. Det tager kun 3 sekunder og herefter kan du logge dig ind og tilmelde dig alle de talks, som du ønsker. Oprettelse af en brugerprofil betyder selvfølgelig ikke, at du melder dig ind i IDA.

_____________________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!


Markedsføring

Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

Main stage - Hal F (- En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:00 - 09:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 07:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

136

Arrangementsnr.

339608


Arrangør

IDA Grøn Teknologi


Medarrangører

IDA Automation

IDA Education

IDA Energi

IDA Fyn

IDA Grøn Teknologi

IDA Lederforum

IDA Materialeteknologi

IDA Mechanical

IDA Nord

IDA Selvstændig

IDA Syd

IDA Vestjylland

IT Gruppen, IDA Østjylland

Kurser for studerende