Arrangement

EL-BUSSERNE KOMMER – Mød BYD og Anchersen

En af de helt store bidragsydere til reduktion af CO2 og forureningen i byerne er el-busserne. Mød en af de helt store producenter, nemlig kinesiske BYD der med mere end 50.000 solgte busser har en god position i markedet for el-busser.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 25. februar 2020

Kl. 17:00 - 19:50

Fra 0 kr.

En af de helt store bidragsydere til reduktion af CO2 og forureningen i byerne er el-busserne.
Ved dette arrangement får du lejlighed til at møde en af de helt store producenter, nemlig kinesiske BYD der med mere end 50.000 solgte busser har en god position i markedet for el-busser.

Ud over en præsentation af BYD vil du også få lejlighed til at køre en tur i bussen som stilles til rådighed af Anchersen der med sine 35 stk. BYD busser opererer linje 18 i København.
Det er tilmed busser der nat-lades hvilket vil sige at busserne har relativt store batterier der skal kunne klare kørsel hele dagen.

Turen med el-bussen går til Anchersens garageanlæg i Hvidovre hvor driftsdirektør Søren Englund undervejs vil fortælle om projektet.

Program

  • 17.00: præsentation af BYD
  • 18.00: Sandwich, øl og vand
  • 18.30: Afgang mod Anchersens garageanlæg. Undervejs fortæller Søren Englund om projektet med indkøb, overvejelser og de første driftserfaringer
  • 18.50 Ankomst til Anchersens anlæg som kan beskues
  • 19.30 Retur til IDA hvor der besvares spørgsmål undervejs
  • Ca. 19.50 ankomst til IDA

Talere ved arrangementet er Edison YIN, Regional Manager Nordics, BYD Europe B.V. og Søren Englund, Driftsdirektør Anchersen A/S.

IDA Automotive sørger for en sandwich og vand i pausen inden turen går mod Hvidovre. Vi forventer at være tilbage senest kl. 20.00

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv IDA Automotive medlem, og få de mange fordele.
Medlemskab af IDA Automotive er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk). Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Automotive som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan tilmelde sig IDA Automotives nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Formandsstuen


Hvornår

Tirsdag d. 25. februar 2020

Kl. 17:00 - 19:50


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

75 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 25. februar 2020

Kl. 16:00


Antal pladser

52


Ledige pladser

3

Arrangementsnr.

335104