Konference

Engineering, Business & Design - vækst gennem kommunikation og branding

Mød Tine Thygesen, eksperter samt spændende cases til en konference med fokus på vigtigheden i kommunikation og branding, når selvstændige og iværksættere vil have gang i væksten.

Mandag d. 29. maj 2017

Kl. 14:30 - 19:00

Fra 0 kr.

IDA, Djøf og Design denmark fortsætter succesen fra sidste år med en fælles konference. I år stiller vi skarpt på, hvordan din virksomhed kan opnå vækst og udvikling gennem fokus på branding, kommunikation, storytelling og brug af nyeste teknologi til kommunikation.

Kommunikation og branding kan være en stor udfordring at få hul på for selvstændige og iværksættere. Nogle virksomheder har ikke kompetencerne og prioriterer produktudvikling og produktion først. Andre har ikke ressourcer og det rette netværk til at komme videre med kommunikation. Samtidig er det essentielt for at skabe vækst, at virksomhederne når ud til kunder og samarbejdspartnere via god og klar kommunikation og fokuserer på at opbygge et brand.

Du kan møde eksperter inden for kommunikation og branding og fra små virksomheder, der har knækket koden til succesfuld formidling til kunder. Dette bliver krydret med debatter ved bordene, hvor der også vil være god mulighed for dialog, networking og etablering af nye kontakter på tværs af de tre organisationer.

Program
14.30-15.00
Velkommen og registrering. Kaffe, kage og frugt ved ankomst

15.00-15.10
Velkomst v. IDA, Djøf og Design denmark
Lars Martin Haukohl, formand for IDA Design & Innovation, Henrik Funder, formand Djøf Privat og Henrik Weiglin, CEO i Dd

15.10-16.00
Tine Thygesen, CEO og co-founder i Founders House, og CEO for Mesh i Oslo
Den største udfordring for mange tech startups er ikke teknologien, men at blive synlige, få skabt sig et navn, og få det konverteret om til brugere og kunder. Tine Thygesen deler sine erfaringer med dels selv at bygge succesfulde virksomheder og dels bidrage til at udvikle andres gennem sit bestyrelsesarbejde i flere tech startups.
Tine Thygesen er CEO og co-founder af tech-fællesskabet Founders House. Gennem de seneste 3 år har Tine været tilknyttet Europa-Kommissionen som strategisk rådgiver med særligt fokus på entreprenørskab og IT-virksomheder. I april i år blev hun medlem af regeringens nye iværksætterpanel.

16.00-16.10
Kort intro til dagens emne ved Abelone Varming, Dd

16.10-16.30
Kommunikation og branding for iværksættere og SMV’er
Hvornår er kommunikation og branding klar og effektiv, og hvad sker der, hvis man ikke prioriterer det?
Tenna Nørgaard - Art Director og founder af TENZION Design & branding.
Sus Larsen - Kommunikationsrådgiver og tekstforfatter og founder af Frase - klar kommunikation.

16.30-16.40
Kort debat og spørgsmål

16.40-17.10 PAUSE

17.10-17.35
Simon Eklund, CEO og co-founder, Legal Desk
Simon Eklund er en af stifterne af den juridiske startup Legal Desk og har en baggrund som advokat samt en MBA fra udlandet. Legal Desk er en online service, der gør brugerne i stand til at lave sine egne juridiske dokumenter, uanset om det er til private forhold eller erhvervsmæssigt.

17.35-17.55
Sarah Bach Munkholm, CEO og founder, MyMedCards
Sarah er uddannet læge og har stiftet virksomheden MyMedCards, som har udviklet appen med samme navn. Appen samler og organiserer kliniske retningslinjer, instrukser og andre oplysninger, som er gode at have ved hånden ude ved patienten.

17.55-18.00
Opsamling og tak for i dag
v. IDA, Djøf og Design denmark

18.00-19.00
Buffet, øl, vin og vand
Mød hinanden på tværs af de tre organisationer og benyt lejligheden til at udvide og styrke dit netværk og dermed din forretning.

Pris
Alle er velkomne.
Konferencen er gratis for medlemmer af en af de tre organisationer. For ikke-medlemmer koster konferencen 300 kr.

Tilmelding
Medlemmer af Djøf tilmelder sig her.
Medlemmer af Design denmark tilmelder sig her.
IDA-medlemmer på tilmeldingslinket.


 

Hvor


Hvornår

Mandag d. 29. maj 2017

Kl. 14:30 - 19:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 26. maj 2017

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

10

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

323140