Webinar

Er ultraforarbejdede fødevarer det nye junkfood?

Sundhedsdebatten har fået en ny aktør: Ultraforarbejdede fødevarer. Men hvad er det egentlig? Og hvordan påvirker det vores sundhed at spise disse fødevarer? Få tre eksperters input, når vi sætter spot på den nye junkfood.

Webinar

Onsdag d. 22. januar 2025

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 22. januar 2025 - kl. 12:00

 

BeskrivelseLink kopieret

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 22. januar 2025

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. januar 2025

Kl. 12:00


Antal pladser

350


Ledige pladser

80

Arrangementsnr.

358299


Arrangør

IDA Bioscience


Medarrangører

IDA Levnedsmiddelselskabet