Webinar
Er ultraforarbejdede fødevarer det nye junkfood?
Sundhedsdebatten har fået en ny aktør: Ultraforarbejdede fødevarer. Men hvad er det egentlig? Og hvordan påvirker det vores sundhed at spise disse fødevarer? Få tre eksperters input, når vi sætter spot på den nye junkfood.
Webinar
Onsdag d. 22. januar 2025
Kl. 17:00 - 18:30
Gratis
Hvor
Webinar
Deltag via pc, tablet, smartphone
Hvornår
Onsdag d. 22. januar 2025
Kl. 17:00 - 18:30
Pris
Ikke IDA-medlem
0 kr.
Studerende, ikke medlem af IDA
0 kr.
Firmamedlem
0 kr.
Medlem af arrangør
0 kr.
Ledig
0 kr.
IDA-medlem
0 kr.
Seniormedlem
0 kr.
Studiemedlem
0 kr.
Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 22. januar 2025
Kl. 12:00
Antal pladser
350
Ledige pladser
80