Webinar

Europas digitale fremtid i støbeskeen – et indblik i Digital Service og Market Act Package

På dette webinar får du indblik i de to EU-forordninger The Digital Services Act package sammen med Christel Schaldemose, Chefforhandler for DSA, Martin Ruby, Politisk chef, Facebook Norden & Rikke Frank Jørgensen, Institut for menneskerettigheder.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 09:00 - 10:30

Gratis

Europa-Kommissionen er kommet med deres forslag på regulering af tech-virksomheder. Reguleringerne har to overordnede formål: at skabe et sikker digitalt rum for brugerne og at skabe et gunstig og innovativt tech-miljø i Europa og på verdensplan.  

På dette webinar har vi Socialdemokratisk medlem af Europa-Parlamentet, Christel Schaldemose med til at gøre os klogere på visionerne og baggrunden for lovgivningerne, Rikke Frank Jørgensen, Institut for Menneskerettigheder til at fortælle os om reguleringens betydning for brugerne af de digitale platforme, og Martin Ruby, Politisk chef, Facebook Norden, til at gøre os klogere på hvordan reguleringerne påvirker tech-virksomhederne. 

Den første halvdel af webinaret består af oplæg fra oplægsholderne, hvorefter der lægges op til debat. Det er derfor muligt at sende spørgsmål til kth@ida.dk forud for debatten. ligesom det vil være muligt at stille spørgsmål løbende. 

---------------------------------

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 09:00 - 10:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

395

Arrangementsnr.

339247


Arrangør

IDA


Medarrangører

Kurser for studerende