Webinar

FÆRM (langtidsmodnede planteoste)

FÆRM er en startup, som arbejder med at udvikle langtidsmodnede planteoste med fokus på smag og tekstur. De er med i et forskningsprojekt med DTU fødevareinstituttet og vil i webinaret fortælle om projektet og nogle resultater

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

FÆRM er en startup, som arbejder med at udvikle langtidsmodnede planteoste med fokus på smag og tekstur.   

Ofte bliver vegansk ost associeret med kedelig smag, gummiagtig tekstur og et produkt fuld af tilsætningsstoffer. Det vil FÆRM ændre på.

FÆRM holder fast i gamle traditioner inden for osteproduktion, som syrningen og modningen, men skifter komælken ud med lokale grøntsager og bælgfrugter. 

Det betyder, at ostene opnår smag og karakter gennem langtidsmodning. Dermed adskiller de sig fra andre plantebaserede alternativer både i smag og kvalitet 

Produktet bidrager til den grønne omstilling ved fremsætte bedre, økologiske produkter af højere kvalitet for at opfordre flere til at spise plantebaseret.

Grundlæggere: Andrea Denau Lauridsen og Mikkel Lau Dupont.

Hør FÆRM fortælle om projektet og nogle af deres resultater fra forskningsprojekt med DTU fødevareinstituttet.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

395

Arrangementsnr.

339678


Arrangør

IDA Food Network


Medarrangører

Kurser for studerende