Arrangement
Forskning i velsmag og umami. Hvorfor passer nogle fødevarer bedre sammen end andre?
Kom og blive klogere på dine smagsmøg, når vi går i dybden med velsmag og umami. Og hvilken smag har umami? Kan den være forskelig fra person til person?
Tilmeldingsfrist: 13. marts 2023 kl. 23.59
Folkeuniversitetet, Studieskolen, København K
14. marts 2023 - 28. marts 2023
0,00 kr.
Dansk
Visse fødevarer passer ekstra godt sammen. I årtier har mange forskere og kokke forsøgt at finde ud af hvorfor. Velsmag er styrende for, hvad vi putter i munden og derfor også vores krops sundhed, mental velvære og ikke mindst klimaet. Naturvidenskabelig forskning har vist, at umami-smag kan have en afgørende betydning for velsmag, samt for kombinationen med drikkevarer – f.eks. østers og champagne. Forelæsningsrækken henvender sig til alle, der interesserer sig for mad og velsmag, formidlet i en naturvidenskabelig kontekst.
Ved postdoc., cand.techn.al, ph.d. Charlotte Vinther Schmidt, KU.
Dette arrangement er en del af et samarbejde mellem IDA Bioscience og Folkeuniversitetet i København. Al tilmelding foregår til Folkeuniversitetet. Klik på Tilmeld, så kommer du til Folkeuniversitetets tilmeldingsside, hvor du kan læse mere, se priser osv.
Priser
Deltager, ikke medlem af IDA | 0 kr. |
Tilvalg
Ledsager | 0 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Gothersgade 14, 1. sal
1123 København K
Hvornår
tirsdag den 28. marts 2023 kl. 18.00