Arrangement

Forskning i velsmag og umami. Hvorfor passer nogle fødevarer bedre sammen end andre?

Kom og blive klogere på dine smagsmøg, når vi går i dybden med velsmag og umami. Og hvilken smag har umami? Kan den være forskelig fra person til person?

Tilmeldingsfrist: 13. marts 2023 kl. 23.59

Folkeuniversitetet, Studieskolen, København K

14. marts 2023 - 28. marts 2023

0,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.
Visse fødevarer passer ekstra godt sammen. I årtier har mange forskere og kokke forsøgt at finde ud af hvorfor. Velsmag er styrende for, hvad vi putter i munden og derfor også vores krops sundhed, mental velvære og ikke mindst klimaet. Naturvidenskabelig forskning har vist, at umami-smag kan have en afgørende betydning for velsmag, samt for kombinationen med drikkevarer – f.eks. østers og champagne. Forelæsningsrækken henvender sig til alle, der interesserer sig for mad og velsmag, formidlet i en naturvidenskabelig kontekst.

Ved postdoc., cand.techn.al, ph.d. Charlotte Vinther Schmidt, KU.

Dette arrangement er en del af et samarbejde mellem IDA Bioscience og Folkeuniversitetet i København. Al tilmelding foregår til Folkeuniversitetet. Klik på Tilmeld, så kommer du til Folkeuniversitetets tilmeldingsside, hvor du kan læse mere, se priser osv.

Priser

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Folkeuniversitetet, Studieskolen
Gothersgade 14, 1. sal
1123 København K

Hvornår

Tirsdag den 14. marts 2023 kl. 16.15 -
tirsdag den 28. marts 2023 kl. 18.00

Tilmeldingsfrist

Mandag den 13. marts 2023 kl. 23.59

Afmeldingsfrist

Lørdag den 11. marts 2023 kl. 23.59

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

26

Arrangør

IDA Bioscience

Arrangementsnr.

347514
Login og se tilknyttede filer