Arrangement

Fra flyvende bil til flyvende batteridrevet kran - Airflight

Hvordan gik startuppen Airflight fra at lave en flyvende bil til at udvikle en industridrone, der er ubemandet, batteridrevet og som kan løfte op til 100 kilo? Hør om de vigtigste milepæle på iværksætterrejsen og se en teknisk demo af prototypen.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00

Gratis

En batteridrevet industridrone som kan løfte op til 100 kilo, og som dermed kan erstatte kraner? Det er fremtiden ifølge den nordjyske startup Airflight. Airflight startede som mange andre iværksættervirksomheder med en drøm. Drømmen var at gøre alle folk til piloter for en dag ved at bygge en ultrasikker og hurtig flyvemaskine. Valget faldt på den agile platform som en klassisk drone, altså en quadcopter i dette tilfælde. Efter at prototypen var bygget, oplevede Airflight meget stor interesse fra industrien, hvorefter de valgte at prioritere forretningen til at lave flyvende kraner.

Industridronen, der er ubemandet, batteridrevet og som kan løfte op til 100 kilo, forventes at komme på markedet i 2022. Kom og hør om de vigtigste milepæle på iværksætterrejsen, bliv klogere på teamet og se en teknisk demo af concept prototypen. 

Se en lille teaser her.

Om talerne
Mikkel Sørensen har en teknisk baggrund og har arbejdet i industrien de sidste 7 år. Han var oprindeligt på vej til at blive uddannet maskiningeniør, men droppede ud for at starte egen virksomhed som 22-årig. 

Om Airflight
Virksomheden Airflight udvikler og fremstiller heavy lift droner til industrielt brug. 

Læs mere om Airflight her

Sponsoreret af IDA Fyn. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Startup Stage - Hal F (En del af hi Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 13:00


Antal pladser

300


Ledige pladser

173

Arrangementsnr.

339631


Arrangør

IDA Fyn


Medarrangører

IDA Automation

IDA Brandteknik

IDA Fly

IDA Selvstændig

Kurser for studerende