Arrangement

Fra startup til international scaleup

Individuel pitch-træning, feedback på strategi, introduktion til netværk og investorer med Innovation Centre Denmark i Silicon Valley, São Paulo, München, New Delhi, Shanghai og Seoul. Arrangement ved Innovation Centre Denmark i samarbejde med IDA

Torsdag d. 04. februar 2016

Kl. 16:45 - 20:00

Fra 0 kr.

OBS! Benyt dig af muligheden for individuelle møder med innovationscheferne, inden selve arrangementet:

Kl. 16.00-17.00  PITCH DIN STARTUP 1-1 møde(r) med ICDKs innovationschefer fra Silicon Valley, Shanghai, Seoul, New Delhi og München. Book møder hos Brit Kim Bech +45 3392 0314 mail bribec@um.dk  

Program

16.45-17.00   Ankomst og registrering
Introduktion ved dagens moderator, Line Gertsen (DR)

Global platform for startups
Innovation Centre Denmark ved Eksportrådet, Udenrigsministeriet i partnerskab med Uddannelses- og Forskningsministeriet er en direkte platform for danske virksomheder, store som små, til det internationale marked og forskningspartnere. Centrene har særligt fokus på innovation for startups og SMV’er, som tilbydes en række programmer, der tilpasses individuelle behov.

Oplæg af Innovation Centre Denmark ved Martine Gram Barbry og Brit Kim Bech.

Mød din personlige kontakt i Silicon Valley, Shanghai, Seoul, New Delhi & München
Panelpræsentation af innovationscheferne fra Silicon Valley, Shanghai, Seoul, New Delhi & München. Hør om lokale startup-miljøer, innovationstrends, og konkrete muligheder for danske startups og SMV’er i de pågældende markeder.

•  Startupmiljøer og innovationsprojekter i Kina, Korea og Indien ved Morten Brandtoft, Shanghai, Maria Skou, Seoul og Tom Sebastian, New Delhi.

 S CALEit program for startups i Silicon Valley ved Søren Juul Jørgensen, Silicon Valley

  Industri 4.0. i Tyskland: økosystemet, samspillet mellem erhverv og forskning samt funding og investering – også fra de store virksomheder som arbejder med Industri 4.0 – f.eks. BMW, Siemens, Bosch mv. ved Helle Meinertz, München.      


Pause


DXTR Tactile: erfaring med SCALEit for start-ups v/Innovation Centre Denmark Silicon Valley
Startup virksomhed indenfor edugaming. 4 unge ingeniørstuderende har succes med deres interaktive byggeklodser. Efter deltagelse på SCALEit ved Innovation Centre Silicon Valley var de klar til at starte datterselskab i Californien.
Oplæg af CEO, Kenneth Madsen. Læs mere om virksomheden her http://playdxtr.com/  Audiowise: udvikling og samarbejde i Korea v/Innovation Centre Denmark Seoul
Audiowise er en dansk SMV specialiseret i lydbranding, udvikling af lydstrategier samt audio business løsninger med henblik på at forbedre og målrette marketing, optimere kommunikationen og i sidste ende give øget omsætning. Audiowise deltog i Sound & ICT Innovation Camp i Korea i januar 2015, og har siden været i Korea to gange for at bygge samarbejde op med partnere.
Oplæg af CEO/Founder, Jonniy Sårde. Læs mere om virksomheden her http://audiowise.dk/  

Q & A- stil spørgsmål til innovationsdirektørerne fra de respektive innovationscentre samt virksomhederne.

Netværksreception          

6 globale innovationscentre
Med centre i Silicon Valley, Sao Paulo, München, New Delhi, Shanghai og Seoul er Innovation Centre Denmark en direkte platform for danske virksomheder, store som små for at udvikle og målrette produkter til det internationale marked. Læs mere her http://icdk.um.dk/ .

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 04. februar 2016

Kl. 16:45 - 20:00


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 02. februar 2016

Kl. 22:00


Antal pladser

75


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

317342