Arrangement

From Science Fiction to Science Fact - KIRT x THOMSEN

Kom og hør, hvordan designdrevet tilgang kan være en central driver i at forme visionære projekter – fra luftskibe til energilagring i salt – og gøre det visionære til virkelighed på den korte horisont. 

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45

Gratis

Science Fiction er kun fiktion, indtil det er virkelighed. Vi står lige nu i en tid, hvor beslutninger om løsninger, der ligger 5-10-30 år ude i fremtiden bliver formet; især hvad angår den grønne omstilling. Til oplægget vil vi fortælle, hvordan vi er med til at forme visionære projekter - fra luftskibe til energilagring i salt - gennem en designdrevet tilgang, hvor et stærkt fokus på visualisering og holistisk problemløsning er centralt i hvert projekt.   

I KIRT x THOMSEN er vores ambition at ændre innovationskulturen inden for meget kompleks teknologiudvikling og skabe holistisk designede løsninger, der fremskynder den grønne omstilling.

Om Rune Kirt
Rune Kirt - medstifter og CEO - har en faglig baggrund som arkitekt og industriel designer. Han arbejder i krydsfeltet mellem design thinking, projektledelse og forretningsudvikling. Herudover sidder han bl.a. i bestyrelsen på Designskolen Kolding og brancheorganisationen Design Denmark, samt er beskikket censor på KADK og Arkitektskolen Aarhus.

Om KIRT X THOMSEN
KIRT x THOMSEN er et design og innovationsbureau, specialiseret i de tidligere stadier af innovation. Med over 10 års erfaring og mere end 150 projekter inden for fremtidens grønne energiteknologier, spænder kunderne over de store multinationale koncerner (bl.a. Ørsted og Vestas) såvel som den mindre opfindervirksomhed. 

Læs mere om KIRT x THOMSEN her

Sponsoreret af IDA Selvstændig. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Startup Stage - Hal F (En del af hi Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

138

Arrangementsnr.

339612


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Fyn

Kurser for studerende