Webinar

Grøn omstilling - hvordan kan vi bidrage?

Alle har en rolle at spille, når det kommer til den grønne omstilling - men hvordan kan man som arbejdsplads, fagforening og organisation bidrage til, at vi når i mål?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 25. juni 2020

Kl. 11:00 - 12:15

Gratis

IDA har inviteret Klimarådets formand, Peter Møllgaard, og Greenpeaces Klima- og Miljøpolitiske leder, Helene Hagel, til en debat om, hvordan man kan gøre en forskel på arbejdspladserne, når det kommer til den grønne omstilling. Hvad har vi af handlemuligheder, og hvad virker, hvis vi skal nå 70% reduktion af klimagasser i 2030? Og hvordan sikrer vi, at det ikke bliver de svageste på arbejdsmarkedet og i samfundet, der betaler omkostningerne?

I regi af Broen til fremtiden kan du være med til at debattere, hvordan faglige organisationer og grønne og sociale bevægelser bidrager til en socialt ansvarlig og retfærdig grøn omstilling, så vi når målet om et CO2-neutralt Danmark baseret på 100% vedvarende energi senest i 2040

Program:

Kl. 11.00: Velkommen v. Bille Sterll

Kl. 11.05: Peter Møllgaard, Formand for Klimarådet

Hvor langt er vi med den grønne omstilling i Danmark - og hvad er Klimarådets anbefalinger til at nå i mål med omstillingen?

Kl. 11.25: Thomas Damkjær Petersen, Formand for IDA

Hvordan kan man som fagforening og som arbejdsplads bidrage til den grønne omstilling? 

Kl. 11.35: Helene Hagel, Klima- og Miljøpolitisk leder i Greenpeace

NGO’ers rolle i den grønne omstilling - hvordan kan Greenpeace gøre en forskel?

Kl. 11.45: Debat modereret af Bille Sterll

Kl. 12.15: Tak for i dag


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Zoom Webinar: Webinaret afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. hvis du vil have alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af ca. et døgn kunne se den optagne video her: Oversigt over IDAs videoer

Arrangør: IDA Grøn Teknologi

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Torsdag d. 25. juni 2020

Kl. 11:00 - 12:15


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 25. juni 2020

Kl. 10:30


Antal pladser

1000


Ledige pladser

935

Arrangementsnr.

336623


Arrangør

IDA Grøn Teknologi


Medarrangører

IDA Miljø

IDA Verdensmål