Arrangement

Håndlavet chokolade fra Gilleleje

Kom og hør fortællingen om en lille chokolade fabrik, om råvarerne, og få vist hvordan flødebollerne bliver lavet.

Tilmeldingsfrist: 18. september 2023 kl. 23.55

Chokoladeværkstedet Jota, Gilleleje

Torsdag den 5. oktober 2023

kl. 16.00 - 17.30

150,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

Vi skal besøge Chokodeværkstedet Jota i Gilleleje og se, hvordan flødebollerne bliver overtrukket og høre en god historien om chokoladefremstilling - og ikke mindst smage på både råvarer og de endelige produkter.

Og så får vi hvert 4 lækre flødeboller med hjem.

Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Den lille Chokoladefabrik har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København, og siden april 2008 i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje, hvor vi også kom til at hedde Chokoladeværkstedet Jota A/S.

Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, god ”gammeldags” chokolade at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.

Vi producere chokoladen i hånden, d.v.s vi støber chokoladerne, sprøjter nougaten, flødebollerne mm. i hånden.

Og som indehaveren Chr. Bahr siger: Vi er Bahr - det bedre

Priser

Ledigt IDA-medlem

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Tilvalg

Ledsager

180 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Chokoladeværkstedet Jota
Stæremosen 49
3250 Gilleleje

Hvornår

Torsdag den 5. oktober 2023
kl. 16.00 - 17.30

Tilmeldingsfrist

Mandag den 18. september 2023 kl. 23.55

Afmeldingsfrist

Mandag den 18. september 2023 kl. 23.55

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

25

Arrangør

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland

Medarrangør

IDA Nordsjælland

Arrangementsnr.

350164
Login og se tilknyttede filer