Arrangement

HTML5 – ikke kun en vigtig teknologi

Torsdag d. 17. januar 2013

Kl. 16:30 - 18:30

Fra 0 kr.

Der har været meget snak om HTML5 i den senere tid. Med budskabet om at HTML5 er en del af fremtiden for Internettet og andre teknologier ikke længere er relevante, er det på tide at få afklaret, hvad der er op og ned. I en digital verden skal der løbende træffes strategiske beslutninger om teknologibrug og det kræver en forståelse for de grundlæggende kvaliteter i den buket af teknologier, som vil præge World Wide Web de næste 5-10 år.

For at forstå hvad Internettet er, og hvordan Internettet bruges bedst muligt, bør man forstå teknologien bag. Med HTML5 slås det fast, at Internettet ikke er endnu en envejs-kanal til display-reklame, men en global, sammenhængende platform for de næste ti års udvikling af applikationer. Det giver helt nye muligheder for applikationsdesign, for applikationsudvikling, og for udvikling af brugervenlige interfaces.

Mere logik vil flytte fra backend til frontend, indhold og funktionalitet gror sammen, og integration er nu noget, der foregår i klienten og ikke kun mellem tunge systemer bag firewallen. Med andre ord: World Wide Web er blevet voksent, og for at vi kan udnytte potentialet fuldt ud, skal vi forstå, hvad der foregår i og mellem klienterne.

Igennem præsentationen vil du få præsenteret eksempler og koncepter som allerede i dag kan illustrere, hvor vi er på vej hen i de kommende år.

En sæt af principper - eller hvis man er helt radikal - et dogme for fremtidig udvikling. Udover en grundliggende indsigt i tankerne bag, vil vi perspektivere emner som mobil, pervasive computing, cloud computing, webstandarder, det semantiske web og andre Internet buzz ord. Med andre ord skulle du gerne få en solid Internet-vitamin-indsprøjtning med hjem, klar til kamp i browseren.

Dette arrangement blev også afholdt i efteråret med stor succes, derfor afholdes det igen. Arrangementet var hurtig overtegnet og fik en god evaluering.

Bemærk at fokus er på "Hvorfor HTML 5 ?". IDA-IT afholder arrangementet "HTML5 i praksis, " den 6. marts, som fokuserer på bits&bytes og kodning i HTML 5.

Foredragsholdere: Mads Gustafsen & Klaus Silberbauer, Think! Digital

Arrangører fra IDA-IT: Kåre Løvgren og Niels Christian Juul

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 17. januar 2013

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ekstern mødedeltager

250 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

250 kr.

Medlem

250 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 13. januar 2013

Kl. 00:00


Antal pladser

160


Ledige pladser

47

Arrangementsnr.

996131


Arrangør

IDA IT