Arrangement

Ingeniører Uden Grænser

Har du en lille drøm om at komme til at arbejde udlandet sammen med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene i fattige lande? Eller er du blot nysgerrig? Kom og hør om arbejdet i IUG - Ingeniører Uden Grænser.

CREATE, Aalborg

Torsdag d. 14. november 2019

Kl. 17:00 - 19:30

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Ingeniører Uden Grænser arbejder med specifikke kerneområder og specifikke tekniske løsninger inden for følgende områder: Affald, byggeri, bæredygtig energi, fødevaresikkerhed, Informations- og kommunikationsteknologi, vand- sanitet- og hygiejne.

IUG samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at hjælpe nødstedte i fattige lande og sikre lokal forankring. IUG skaffer basale overlevelsesmuligheder, og hjælper med at bygge en bedre fremtid for mennesker, der er ramt af katastrofer og fattigdom.

IUG er en non-profit organisation, og finansieres udelukkende af medlemmers kontingenter samt de bidrag de får fra offentlige og private donorer. IUG har i dag over 1400 medlemmer, hvoraf knap 250 er studerende.

Carsten Koch - der er bygningsingeniør og medlem af Ingeniører Uden Grænser - kommer til Aalborg denne aften og fortæller om IUGs historie, mission og indsatsområder.

Derudover fortæller Carsten om hans egne erfaringer gennem årene. Han er tovholder IUG Byggegruppen, og har blandt andet arbejdet på flere byggeprojekter lokalt i Sierra Leone.

Og endelig vil Carsten fortælle om hvordan man kan blive frivillig/aktiv i denne organisation. Som aktiv frivillig bliver man en del af dét fagtematiske netværk som passer til dén profession og de kompetencer og interesser, som den enkelte har.

Glæd dig! Det bliver en super spændende aften !!!

Læs mere om IUG her: https://iug.dk/

Arrangementet er gratis og åbent for alle, men kræver tilmelding på IDAs hjemmeside, så vi ved hvor mange der kommer. Du kan tage én ledsager med, som også skal tilmeldes.

Der vil blive serveret sandwich og drikke efter foredraget.

Vært: Taus Møller Bendsen - Tlf. 2972 9282

Vi ses i lokale 4.153

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

CREATE

Rendsburggade 14

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 14. november 2019

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 12. november 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

19

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

334098


Arrangør

Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord


Medarrangører

Energiteknisk Gruppe, IDA Nord

IDA Global Development

IDA Verdensmål

Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord