Arrangement

Innovationsfonden og Vækstfonden – to stærke fundingkilder for innovative virksomheder i Danmark - Inropa

Innovationsfonden og Vækstfonden giver en introduktion til deres arbejde med at understøtte og finansiere innovative danske virksomheder og præsenterer en konkret investeringscase: Inropa

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:45 - 10:30

Gratis

Innovationsfonden og Vækstfonden spiller en vigtig rolle som finansieringskilde for innovative virksomheder i Danmark. Særligt for de små og mellemstore virksomheder, der arbejder med nye og risikable udviklingsprojekter, er de to fonde en attraktiv mulighed for at opnå den eksterne funding, der ofte er en forudsætning for at nå til proof of concept og proof of market. 

I dagens oplæg gøres de to fondes arbejde konkret, når virksomheden Inropa fortæller om sin udvikling og vækst, og om hvordan investeringer fra Innovationsfonden og Vækstfonden i praksis har hjulpet virksomheden med at føre sit innovative produkt til markedet. 

Inropa står for Intelligent Robot Painting. Virksomheden udvikler og sælger software til programmering af industrielle robotter samt visions-systemer og 3D-scanningsudstyr, og er specialister inden for automatisk-, semi-automatisk- og offline programmeringssystemer til maling- og overflade-behandlingsrobotter. 

Om Innovationsfonden
Innovationsfonden er sat i verden for at investere i projekter med høj risiko og stort potentiale. Der investeres i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets største udfordringer.

Om Vækstfonden
Vækstfonden har til formål at sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler fonden de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. 

Sponsoreret af IDA Selvstændig. Læs mere om netværket her.

_____________________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

Startup stage - Hal F (En del af hi Tech & Industry Scandinavia)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:45 - 10:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 08:00


Antal pladser

70


Ledige pladser

38

Arrangementsnr.

339629


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Fyn

Kurser for studerende