Arrangement

Julearrangement - Chokoladekursus hos Terrible

Lær at mestre chokoladens kunst med fransk finesse hos Terrible på Frederiksberg. Vil du lære at temperere chokolade som en professionel – og samtidig hygge dig med en god ven eller kollega? Så er dette kursus hos Terrible noget for dig!

Tilmeldingsfrist: 20. november 2025 kl. 16.51

Terrible - Fransk konditorskole, Frederiksberg

Torsdag den 20. november 2025

kl. 17.00 - 20.00

425,00 kr. - 480,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

Har du aldrig arbejdet med chokolade, eller driller tempereringen, så kom og lær teknikkerne af en erfaren chokolatier med mange års erfaring.
Korrekt tempereret chokolade er nemlig en forudsætning for at få fine blanke chokolader med det rigtige knæk, så det er vigtigt at mestre.

Velkomst: Vi starter med et glas crémant.  

Efter en kort introduktion af de forskellige typer chokolader og tempererings metoder, går vi i gang med at lave forskellige enkle franske klassiske chokolader fra bunden. Målet med kurset er, at I får helt styr på tempereringen, så I vil temperere al jeres chokolade selv.

Hvad skal vi lave

Vi arbejder sammen to og to og bliver guidet gennem chokoladens fortryllende verden. Vi fokuserer på det vigtigste fundament: Temperering - både af mørk og flødechokolade og vi lærer to forskellige metoder. 

I løbet af kurset laver vi...

  • En slags fyldt chokolade i form
  • Tre klassiske franske chokolader 

Medbring gerne dit eget forklæde. 

Om Terrible

Bag Terrible står Frédéric Terrible, født og opvokset i Frankrig, hvor han allerede som 16-årig begyndte sin konditoruddannelse. Med over 20 års erfaring som dessertkok har han sat sit præg på nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter – herunder Falsled Kro, Nimb og Jan Hurtigkarl & Co.

I 2013 grundlagde han sin egen franske konditorskole på Frederiksberg med en klar ambition: at lære alle kageelskere at mestre de franske klassikere. Frédéric brænder for at dele sin viden og sit håndværk – og med hans undervisning får du ikke bare teknikkerne, men også et lille stykke af Frankrig med hjem i køkkenet. 

Arrangører
Christina Mortensen og Mejse Sørensen, IDA Food Network.  

Priser

Firmamedlem

480 kr.

Medlem af arrangør

425 kr.

Ledigt IDA-medlem

480 kr.

Medlem

480 kr.

Seniormedlem

480 kr.

Studiemedlem

480 kr.

Tilvalg

Ledsager

700 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Terrible - Fransk konditorskole
Grundtvigsvej 10A,
1864 Frederiksberg
Parkering mod betaling ved KU-Life

Hvornår

Torsdag den 20. november 2025
kl. 17.00 - 20.00

Tilmeldingsfrist

Torsdag den 20. november 2025 kl. 16.51

Afmeldingsfrist

Onsdag den 19. november 2025 kl. 23.55

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

16

Arrangør

IDA Food Network

Arrangementsnr.

362103
Login og se tilknyttede filer