Arrangement
Julearrangement - Chokoladekursus hos Terrible
Lær at mestre chokoladens kunst med fransk finesse hos Terrible på Frederiksberg. Vil du lære at temperere chokolade som en professionel – og samtidig hygge dig med en god ven eller kollega? Så er dette kursus hos Terrible noget for dig!
Tilmeldingsfrist: 20. november 2025 kl. 16.51
Terrible - Fransk konditorskole, Frederiksberg
Torsdag den 20. november 2025
kl. 17.00 - 20.00
425,00 kr. - 480,00 kr.
Dansk
Har du aldrig arbejdet med chokolade, eller driller tempereringen, så kom og lær teknikkerne af en erfaren chokolatier med mange års erfaring.
Korrekt tempereret chokolade er nemlig en forudsætning for at få fine blanke chokolader med det rigtige knæk, så det er vigtigt at mestre.
Velkomst: Vi starter med et glas crémant.
Efter en kort introduktion af de forskellige typer chokolader og tempererings metoder, går vi i gang med at lave forskellige enkle franske klassiske chokolader fra bunden. Målet med kurset er, at I får helt styr på tempereringen, så I vil temperere al jeres chokolade selv.
Hvad skal vi lave
Vi arbejder sammen to og to og bliver guidet gennem chokoladens fortryllende verden. Vi fokuserer på det vigtigste fundament: Temperering - både af mørk og flødechokolade og vi lærer to forskellige metoder.
I løbet af kurset laver vi...
- En slags fyldt chokolade i form
- Tre klassiske franske chokolader
Medbring gerne dit eget forklæde.
Om Terrible
Bag Terrible står Frédéric Terrible, født og opvokset i Frankrig, hvor han allerede som 16-årig begyndte sin konditoruddannelse. Med over 20 års erfaring som dessertkok har han sat sit præg på nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter – herunder Falsled Kro, Nimb og Jan Hurtigkarl & Co.
I 2013 grundlagde han sin egen franske konditorskole på Frederiksberg med en klar ambition: at lære alle kageelskere at mestre de franske klassikere. Frédéric brænder for at dele sin viden og sit håndværk – og med hans undervisning får du ikke bare teknikkerne, men også et lille stykke af Frankrig med hjem i køkkenet.
Arrangører
Christina Mortensen og Mejse Sørensen, IDA Food Network.
Priser
Firmamedlem | 480 kr. |
Medlem af arrangør | 425 kr. |
Ledigt IDA-medlem | 480 kr. |
Medlem | 480 kr. |
Seniormedlem | 480 kr. |
Studiemedlem | 480 kr. |
Tilvalg
Ledsager | 700 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Grundtvigsvej 10A,
1864 Frederiksberg
Parkering mod betaling ved KU-Life
Hvornår
kl. 17.00 - 20.00