Arrangement

Kære selvstændige: Udnyt din ubevidste intelligens – og tag din forretning til helt nye højder

Vidste du, at søgemaskinen Google er et resultat af en natlig drøm stifter Larry Page havde? Vel og mærke en drøm han kunne huske, og skyndte sig at skrive ned.

IDA Mødecenter, København V

Onsdag d. 28. august 2019

Kl. 17:30 - 20:00

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Dét faktum, at vi i vores drømme (vores ubevidste intelligens) arbejder hårdt på ekstremt kreative løsninger af vores arbejdsmæssige problemstillinger, er en af hovedårsagerne til, at der på mange af Googles kontorer står såkaldte ”sleep pods” (søvnkapsler). Har du et praktisk, teknisk eller et mere personligt/følelsesmæssigt problem du gerne vil løse? Tag dig en lur, og find en løsning. Ja faktisk kan du direkte spørge dit ubevidste til råds, og så få en løsning imens du sover. Seriøst.

Men det hjælper dog ikke noget, hvis du ikke kan huske dine drømme. Langt de fleste kreative ideer og løsninger udtænkt af din ubevidste intelligens når nemlig aldrig frem til bevidstheden, hvis du ikke er god til at huske dine drømme. Heldigvis er det nemt at lære at huske dem, hvilket i øvrigt er mere, end ”bare” at skrive dem ned. For der skal jo gerne være noget at skrive ned 😊

Det helt store udbytte af at anvende din ubevidste intelligens bevidst

Fede og kreative ideer og løsninger, er slet ikke det største udbytte af en større udnyttelse af din ubevidste intelligens. Det er derimod den betragteligt øgede selvindsigt du vil få af det. Eksempelvis indsigt i, hvor og hvordan du som selvstændig ofte er din egen største fjende. Måske i form af begrænsende eller selvnedgørende tanker du slet ikke behøver at have. Eller måske i form af udfordringer i din forretning eller hos dig selv, som du lige nu er blind for, men som – når du via din ubevidste intelligens får øje på dem og arbejder med dem – vil gøre en uendelig stor forskel for din forretning.

Ekstremt kreativ problemløsning, betragteligt større selvindsigt (dybere og mere fundamental end du typisk vil kunne få på et traditionelt lederudviklingskursus), højere selvværd, samt bedre kollegiale relationer (også til dine partnere eller eventuelle medarbejdere), er hvad forskningen har fundet, er udbyttet af at bruge din ubevidste intelligens, med andre ord huske og forstå indholdet af dine natlige drømme.

Tidligere præsident Barack Obama bruger forståelsen af sine natlige drømme til at stå meget stærkere i rollen som leder. Tage bedre beslutninger. Og i øvrigt blive en bedre far og ægtemand.

Kom med til dette foredrag, og lær, hvordan du kan gøre det samme.

Om foredragsholderen

Michael Rohde er cand.merc., bachelor i psykologi og forsker i drømme (Lund Universitet). Han har oprindeligt arbejdet 8 år inden for salg og marketing i medicinalindustrien. Her havde han en god lederkarriere, indtil hans ubevidste intelligens – i en natlig drøm - gjorde det meget tydeligt for ham, at han var i den for ham forkerte karriere. Han skiftede på basis af drømmen derfor kurs, og har undervist i ledelse og projektledelse som fastansat konsulent i 6 år. I 2012 gik han selvstændig for at dedikere sig til sit store projekt, der handler om at øge interessen i, og brugen af, den ubevidste intelligens. Et projekt ikke uden risici, hvorfor Michael kender meget til tilværelsen som selvstændig. Hvordan den kan lyde glorværdig, men sjældent er det. Og hvordan man så alligevel bliver ved ud fra en stålsat tro på, at det er det rigtige man gør. Han har udgivet bogen ”Sådan forstår du dine drømme” (Dansk Psykologisk Forlag), og har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 28. august 2019

Kl. 17:30 - 20:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Medlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

225 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

225 kr.

Firmamedlem

225 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 27. august 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

19

Arrangementsnr.

332660