Arrangement

Kvindelig IT-leder og rollemodel: ”I’m not a unicorn”

De dygtige tech-kvinder udgør et stort uudnyttet talent- og udviklingspotentiale. Men hvordan sikrer du, at du får fat i samt kan fastholde netop disse talenter og skabe værdi og nytænkning for din virksomhed?

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45

Gratis

Hvad kan du som leder gøre for at sikre tilfredshed, faglighed og udvikling hos dine tekniske talenter? Hvordan sikrer du en arbejdsplads, hvor der er plads til alle talenter, og hvor samarbejdet mellem kønnene er værdiskabende for både medarbejdere og virksomhed?
Maria Kroos Boisen vil med inspiration fra sin egen karriere inspirere dig til,  hvordan du kan skabe de optimale betingelser  og skabe værdi, tilfredshed og faglig udvikling i din virksomhed.

Om Maria Kroos Boisen
Maria har bevæget sig fra værende teknisk specialist til i dag at være leder og chef for server salg hos IBM. Hun underviser ligeledes på DTU og var i 2016 på Berlingske Talent 100 listen. Maria er i dag en betydningsfuld europæisk rollemodel for mange piger og kvinder med interesse for IT og har blandt andet deltaget i aktiviteter omkring Piger i Teknologi initiativet, der sætter fokus på at skabe interesse inden for IT og tech blandt piger allerede i folkeskolen. Maria har studeret på RUC og IT Universitet i København.

Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

110

Arrangementsnr.

341596


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Kurser for studerende