Arrangement
Lær at tøjre den helt igennem fantastiske råvare: CHOKOLADE
Lære at temperere chokolade, støbe tynde ensartede skaller, flotte jævne bunde mv. Grundlæggende viden om chokolade, og hvorfor man tempererer. Idéer og oversigt over lette typer af fyld. Fejlfinding – hvad gik der galt med min temperering.
I Ny og Næ, Karup J
Onsdag d. 27. november 2024
Kl. 17:00 - 21:00
450 kr.
Hvor
I Ny og Næ
Industrivej 8
7470 Karup J
Indgang i den lange rød bygning
Hvornår
Onsdag d. 27. november 2024
Kl. 17:00 - 21:00
Pris
IDA-medlem
450 kr.
Seniormedlem
450 kr.
Studiemedlem
450 kr.
Tilmeldingsfrist
Søndag d. 27. oktober 2024
Kl. 23:55
Antal pladser
8
Ledige pladser
0