Arrangement
Lær at tøjre den helt igennem fantastiske råvare: CHOKOLADE
Lære at temperere chokolade, støbe tynde ensartede skaller, flotte jævne bunde mv. Grundlæggende viden om chokolade, og hvorfor man tempererer. Idéer og oversigt over lette typer af fyld. Fejlfinding – hvad gik der galt med min temperering.
Tilmeldingsfrist: 27. oktober 2024 kl. 23.55
I Ny og Næ, Karup J
Onsdag den 27. november 2024
kl. 17.00 - 21.00
450,00 kr.
Dansk
På dette kursus lærer du at temperere chokolade. Annette vil fortælle om de forskellige måder, man kan temperere sin chokolade på og demonstrere den mest brugte metode.
Og så skal du selv til at temperere en omgang chokolade. Af den chokolade skal du lave dine egne stykker dyppe konfekt og en omgang fyldte chokolader.
Annette vil demonstrere, hvordan du får smukke ensartede chokolader uanset om det er dyppe-konfekt eller fyldte chokolader.
Annette vil kort fortælle om fyld i den lette, men velsmagende kategori.
Det fyld vi vil bruge på dette kursus er lavet på forhånd, da tiden skal gå på at blive helt dus med chokoladen.
Kurset vil også rumme en guide i at fejlfinde. For eksempel hvorfor dine chokolader ikke slippe formen, hvorfor bliver de grå mv.
Med hjem får du:
30-45 stykker chokolade.
Hæfte med teori, men også med opskrifter og lette dekorationsteknikker.
Kort om underviseren:
Underviser er Annette Dragstrup. Annette er uddannet chocolatier og underviser.
Der serveres i løbet af aftenen frugt og knækbrød samt varme og kolde drikke.
Du skal betale et gebyr, hvis du ikke dukker op til arrangementet. Gebyret er 500 kr.
Priser
Medlem | 450 kr. |
Seniormedlem | 450 kr. |
Studiemedlem | 450 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Industrivej 8
7470 Karup J
Indgang i den lange rød bygning
Hvornår
kl. 17.00 - 21.00