Arrangement

Lær at tøjre den helt igennem fantastiske råvare: CHOKOLADE

Lære at temperere chokolade, støbe tynde ensartede skaller, flotte jævne bunde mv. Grundlæggende viden om chokolade, og hvorfor man tempererer. Idéer og oversigt over lette typer af fyld. Fejlfinding – hvad gik der galt med min temperering.

I Ny og Næ, Karup J

Onsdag d. 27. november 2024

Kl. 17:00 - 21:00

450 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Tag IDAs arrangementer med i lommen
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

I Ny og Næ

Industrivej 8

7470 Karup J

Indgang i den lange rød bygning


Hvornår

Onsdag d. 27. november 2024

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

IDA-medlem

450 kr.

Seniormedlem

450 kr.

Studiemedlem

450 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 27. oktober 2024

Kl. 23:55


Antal pladser

8


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

356738