Arrangement

Ledelse af bæredygtig udvikling – langt mere end en god forretning

Fremtiden er bæredygtig – der er ikke et reelt alternativ. Men hvordan sætter vi gang i en bæredygtig omstilling? Hvordan gør bæredygtighed til en del af virksomhedens dna? Store tanker, spørgsmål og ideer mod en ny og bedre normal.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 11:45 - 12:30

Gratis

COVID-19 viste med al tydelighed, hvordan vi alle er forbundent med hinanden. Alt det vi gør påvirker og sætter aftryk, men hvordan kan vi som virksomhed fortsætte med at skabe værdi – også når omverden forandrer sig? Hvordan kan vi blive bevidste om og tage ansvar for de aftryk vi sætter? Hvordan kan vi skabe en stærk intern bidragskultur, hvor vi skaber synergi og bruger hinandens kompetencer og erfaringer langt bedre – uden at vi slider hinanden ned? 

Organisationer bevæger sig i retning af de spørgsmål de stiller. Så hvilke spørgsmål skal vi som ledere i langt hørere grad til at stille for at involvere alle til at være med til at finde løsninger på de udfordringer, som vi står overfor?

Under dette oplæg med Thomas Johansen vil du blive inspireret, udfordret og få konkrete ideer til dine næste skridt i en mere bæredygtig retning. 

Om Thomas Johansen
Thomas Johansen, direktør og partner i MacMann Berg. MacMann Berg er en dansk konsulentvirksomhed, som hver dag arbejder for en mere bæredygtig verden – gennem bedre ledelse.
Thomas Johansen er ligeledes ledelsesudvikler, underviser og forfatter til flere bestseller-bøger og en lang række artikler om systemisk inspireret ledelse, organisations- og forretningsudvikling, effektfulde strategiprocesser, involvering, etik og organisatorisk bæredygtighed. 

Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.

________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 11:45 - 12:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:30


Antal pladser

140


Ledige pladser

83

Arrangementsnr.

339614