Arrangement

Ledelsesworkshop med Christian Ørsted & Ole Bartels

Er modstand mod forandring en myte? Spænder brændende platforme ben for samarbejde og innovation? Og hvordan kræver forandring følelsesmæssig intelligens, og hvad kan vi gøre for at få den? Deltag og få med garanti en på opleveren.

IDA Conference, København V

Mandag d. 04. marts 2019

Kl. 16:30 - 21:00

Fra 100 kr.

IDA Lederforum Hovedstaden og Kompetenceforum København byder velkommen og har glæden af at invitere dig og dine kollegaer med til denne spændende aften. En aften, der står i følelsernes tegn, hvor ledelsesrådgiver Christian Ørsted og ledelsesudvikler Ole Bartels giver deres bud på det ovenstående baseret på deres erfaringer.

Ledelsesrådgiver Christian Ørsted står bag bestselleren Livsfarlig ledelse. Nu vender han tilbage til IDA med en snigpremiere på opfølgeren om forandringsledelse og taler om DROP MYTEN OM MODSTAND MOD FORANDRING.

IDA var blandt de første til at invitere Christian Ørsted til at tale om Livsfarlig ledelse, som er blandt de mest solgte ledelsesbøger i Danmark nogensinde. Bogen går bag de lukkede døre i erhvervslivet, præsenterer chokerende cases og fortæller om de overraskende psykologiske kræfter, der er på spil, og hvorfor vores evne til at tænke selv kortsluttes.

Læs mere om Christian på www.christianorsted.dk

Ledelsesudvikler Ole Bartels er en erfaren leder, direktør og bestyrelsesformand, som bl.a. har siddet i direktionen i Bravida, NCC og ISS.

De sidste 11 år har han arbejdet som selvstændig konsulent. Han hjælper ambitiøse ledere med at finde deres drivkraft, udvikle deres lederstil og opbygge en mental styrke, der gør dem i stand til at gøre det, der skaber resultater, de er stolte af.

Han er specialist i ledelse, strategiimplementering og menneskets natur. Han har udviklet ledelsesudviklingskonceptet ’The Natural Born Leadership Express”.

Læs mere om Ole, hans metode og hvorfor han synes, at det er vigtigt at være”Busy Living” på www.olebartels.dk.

Hvad er grunden til modstand på forandring, hvad er lederskab med følelsesmæssig intelligens, og hvordan udføres det i praksis?

Hvilke følelser kan drive eller forhindre os i at udvikle os som ledere eller som organisation?

Hvad er nytten for dig som leder, dine ansatte samt din organisation ved at praktisere lederskab med følelsesmæssig intelligens?

Det er der naturligvis ikke et entydigt svar på, men er du nysgerrig for at opleve og høre mere, så har du nu mulighed for at tilmelde dig til denne spændende aften, hvor der lægges op til åben dialog fra salen både før, under og efter indlæggene.

Glæd dig til en udbytterig aften, der sætter fokus på følelsernes indflydelse på modstand, forandring og på lederskab med følelsesmæssig intelligens. Måske kan dette være starten på din udvikling som leder og i din organisation.

IDA Lederforum Hovedstaden lægger op til deltagelse i den efterfølgende treretters netværksmiddag, for dem der har tid og lyst til at netværke efter en spændende aften.

Program:

  • 16:30 - Dørene åbnes med Kaffe/ The/ Vand og mulighed for at netværke
  • 17:00 - Christian Ørsted
  • 18:15 - Pause – Sandwich og drikke
  • 18:30 - Ole Bartels
  • 19:45 - Pause
  • 20:00 - Netværksmiddag begrænset antal
  • 21:30 - Tak for i aften

Spørgsmål omkring arrangementet kan rettes til arrangør Mads Peter Sebbelov på msebbelov@hotmail.com

MELD DIG GRATIS IND I IDA LEDERFORUM HOVEDSTADEN - Vi er et ledelsesfagligt netværk for medlemmer med alle typer af ledelsesansvar. Du skal blot sende en mail til: sky@ida.dk med oplysning om medlemsnummer eller CPR-nr., så sørger vi for din indmeldelse eller klik her

Vores formål i IDA Lederforum Hovedstaden er at udvikle samfundet ved at kompetenceudvikle ingeniørledere til at møde komplekse ledelsesmæssige udfordringer med udgangspunkt i den fremmeste teknologiske viden og etik.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31

1780 København V

Kongressalen


Hvornår

Mandag d. 04. marts 2019

Kl. 16:30 - 21:00


Pris

Ledig

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Firmamedlem

200 kr.

IDA-medlem

300 kr.

Ikke IDA-medlem

700 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 01. marts 2019

Kl. 15:00


Antal pladser

240


Ledige pladser

174

Tilvalg

Ledsager

300 kr.

3-retters netværksmiddag

225 kr.

Arrangementsnr.

330002


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum

KompetenceForum, IDA København