Webinar

Machine Learning & AI modeller i praksis

Bliv klogere på, hvordan ML & AI defineres og hvordan du går fra tanke til handling med dine ML & AI visioner med konkrete eksempler på, hvordan du går fra Proof of Concept til en egentligt AI løsning.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 11. februar 2021

Kl. 09:00 - 10:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 10. februar 2021 - kl. 23:59

Machine learning og kunstig intelligens fremhæves ofte som revolutionerende teknologier, men ofte bliver det ved snakken, og den værdiskabende effekt udebliver i forretningen. Så hvordan skaber du egentligt reel værdi i organisationen med teknologierne?

På dette webinar får du adgang til Skandinaviens førende data analytics- og AI firma, Halfspace, der fortæller hvad teknologierne dækker over, og hvordan teknologierne bliver brugt i praksis. Som eksempel vil Halfspace fortælle om deres arbejde med Molslinjen, der illustrerer hvordan brugen af machine learning har været med til at optimere forretningskritiske operationer for Molslinjen.

Afslutningsvis går Halfspace dybere i maskinrummet og viser, hvordan ML-modellen gradient boosted decision trees har hjulpet Molslinjen, og samtidig inspirere til, hvordan denne model kan skabe værdi for virksomheder i andre vertikaler. 

Indhold:

Introduktion – Hvem er Halfspace
Hvad er AI og Machine Learning - og hvad er det ikke?
Eksempler på brug af ML/AI-teknologier i virksomheder
Hvordan går man fra idé til en reel AI løsning?
Molslinjen: Hvordan en færgevirksomhed tog ML/AI ombord
Udfordringer for Molslinjen
Teknisk løsning
Kom godt i gang med Machine Learning i din virksomhed 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 11. februar 2021

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

405

Arrangementsnr.

338979


Arrangør

IDA Mechanical Fyn


Medarrangører

IDA Connect

IDA Embedded

IDA Fremtidsteknologi

IDA Mechanical

Kurser for studerende