Arrangement

Madspild i offentlige indkøbssystemer

Selskabet for Fødevaresystemer, zoomer sammen med Roskilde Universitet, Københavns Kommune og Hørkram Foodservice A/S samt Dansk Cater A/S ind på madspild i de offentlige indkøbssystemer

IDA Mødecenter, København V

Onsdag d. 28. oktober 2020

Kl. 09:30 - 16:00

450 kr.

Tilmeldingsfrist 27. oktober 2020 - kl. 12:00

Et nyt tværgående madspildsprojekt støttet af VELUX FONDEN, vil henover de næste 3 år samarbejde om at minimere det madspild, som kan relateres til de offentlige indkøbssystemer.
Formålet er at forstå både mængder, praksis og potentialer for at reducere det utilsigtede madspild der relateres til den del af den offentlige forsyningskæde, som går fra producent og til det offentlige køkkens dørtrin.

Med denne konference skaber vi en ramme for vidensdeling. Konferencen vil med udgangspunkt i case-beskrivelser og forskning inden for grøn omstilling sigte på dele viden og erfaringer fra de offentliges mad- og måltidssystemer samt fødevareudbuddenes rammesætning.

Program

09.30 – 10.00 Ankomst og morgenmad

10.00 – 10.15 Velkomst ved professor og formand for Selskab for Fødevaresystemer, Niels Heine Kristensen

10.15 – 10.45 Key note – Bestyrelsesformand i Concito og tidligere journalist, minister og klimakommissær i EU, Connie Hedegaard

10.45 – 11.15 Madspildsprojektets problemstillinger og formål – Ph.d.-studerende Anne Clausen

11.15 – 11.45 Madspild i primærproduktionen – Kvalitetschef fra GASA Nord Grønt, Svend Jensen

11.45 – 12.30 Frokost

12.30 – 13.00 Madspild i grossistleddet – Udbudsansvarlig hos Hørkram Foodservice A/S, Annette Badsberg

13.00 – 13.30 Bestillingsprocesser i de offentlige køkkener – NN repræsentant for de offentlige køkkener

13.30 – 14.45 Workshop: Reduktion af madspild i den offentlige forsyningskæde

14.45 – 15.00 Kaffe/te, lidt sødt og frugt

15.00 – 15.30 Indkøb som instrument til grøn omstilling – Udbudsjurist og chefkonsulent for offentlige indkøb af fødevarer i Københavns Kommune, Betina Bergmann Madsen

15.30 – 15.40 Københavns Kommunes ambition for reduktion af madspild – NN

15.40 – 15.50 Nationalt perspektiv på reduktion af madspild – NN

15.50 – 16.00 Opsamling og afslutning


Du kan også vælge at være med virtuelt, hvis ikke du kan være til stede i København. Klik her!

_____

Tilmelding: Hvis du ikke er IDA-medlem og ikke har været registreret i IDA tidligere, så skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af IDA Urban Food Systems, og bliv en af de første der hører om nye arrangementer.
Det er gratis for IDA medlemmer at være medlem af IDA Urban Food Systems. Er du ikke medlem endnu, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk).

Alle kan tilmelde sig IDA Operation Managements nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmailen her.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.






Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 28. oktober 2020

Kl. 09:30 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

450 kr.

Firmamedlem

450 kr.

Medlem af arrangør

450 kr.

Ledig

450 kr.

Medlem

450 kr.

Seniormedlem

450 kr.

Studiemedlem

450 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

45


Ledige pladser

25

Arrangementsnr.

337667


Arrangør

IDA Urban Food Systems /Selskabet for fødevaresystemer


Medarrangører

IDA Levnedsmiddelselskabet