IDA Urban Food Systems / Selskabet for fødevaresystemer

Selskabet er etableret som selskab i IDA i 2020 ud fra en vurdering af at der er et stort behov for at etablere en uafhængig platform for videndeling om den store grønne omstilling i landbrugs- og fødevaresystemet.

Pris

IDA-medlem
Gratis
Ikke IDA-medlem
Gratis

Målet er at fokusere på de store sammenhænge i den måde vores produktion, forarbejdning og forbrug af fødevarer kommer til udtryk. Selskabet ønsker at skabe grundlag for videndeling, eftertanke og debat om emner som bæredygtighed, klima, madspild og en række andre aktuelle emner, der kræver samtaler på tværs af sektorer og systemer.

Vores mission er at arrangere udviklende og netværksfremmende aktiviteter for vores medlemmer, der typisk arbejder med fødevaresystemer i privat., offentlig og civilsamfunds regi.

Aktiviteter, der ved at undersøge sammenhænge, udfordringer og potentialer mellem værdikædens mange aktører, skal inspirere medlemmerne til arbejdet hen imod omstillingen af vores fødevaresystem. Med fokus på bæredygtig udvikling og systemiske tilgange arrangeres højaktuelle events i krydsfeltet mellem beslutningsprocesser, forskning, fødevareproduktion, logistik, detail, restauration og forbrug.

Derudover varetager vi samarbejde mellem danske og internationale fagfolk med interesse i fødevarestudier - og du kan være med!

Andre netværk til dig

Har du interesse i Bio-, kemi-, og fødevareteknologi? Så har vi flere netværk, der har disse emner som omdrejningspunkt. 

Se Bio,-Kemi, og Fødevareteknologi netværk

Se alle IDAs netværk

Derfor skal du være med:

  • Du bliver en del af et stærkt fagteknisk netværk inden for bæredygtige fødevaresystemer
  • Du får mulighed for at bidrage til at afdække potentialer og barrierer for en bæredygtig udvikling i landbrugs- og fødevaresystemet
  • Du modtager vores nyhedsmail med kommende arrangementer
  • Du får medlemsfordele i form af nedsat pris på vores arrangementer

Har du idéer til aktiviteter og arrangementer, og har du lyst til selv at være med i planlægningen, kan du sende en mail til netværkskoordinator Helle Borch på hbo@ida.dk

  1. Læs mere om firmamedlemsskab

    Vil du gerne vide mere?

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du ikke at være medlem af IDA Urban Food System, kan du nøjes med at modtage vores nyhedsbrev.
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vigtige links og dokumenter

Vil du vide mere?

Billede af Helle Borch

Helle Borch

Netværkskoordinator