Har du en passion for at dele viden? Vil du være med til at påvirke og skabe forandringer? Så gør ligesom 2000 andre IDA-medlemmer. Bliv frivillig i IDA og hjælp os med at være et fællesskab i konstant udvikling.

Bliv frivillig i:

IDAs Facilitatorkorps

Som frivillig facilitator kvalificeres du gennem IDAs facilitatoruddannelse, hvor du både får indsigt i den nyeste viden og teori indenfor facilitering. Efter den teoretiske uddannelse er der mulighed for at træne teorien som facilitator i en IDA Netværksgruppe.

Læs mere

Bliv frivillig i:

IDAs regionale og faglige fællesskaber

Som frivillig i de faglige fællesskaber planlægger du arrangementer, som sikrer, at medlemmerne altid har adgang til den nyeste viden. Som frivillig i de regionale fællesskaber arrangerer du sociale og kulturelle begivenheder, hvor medlemmerne kan mødes i uformelle omgivelser og skabe relationer, der rækker ud over det faglige.

Læs mere

Bliv frivillig som:

Mentor

Som mentor deler du din karrierevej og hjælper mentee med at afklare tvivl. Samtidig får du nye indsigter og perspektiver på dit eget arbejde. Du kan også styrke dine lederkompetencer og forbedre dine kommunikative evner ved at formidle dine erfaringer konstruktivt.

Læs mere

Opstil som:

Foreningspolitiker

Alle medlemmer af IDA kan være en del af IDAs foreningsdemokrati. Valg til IDAs politiske bestyrelser og udvalg foregår på politiske lister (partier). IDAs politiske lister samler medlemmer med fælles interesser, der ønsker at arbejde aktivt for IDAs medlemmer og for at påvirke samfundet.

Læs mere

Bliv ekspert:

I IDAs Ekspertkorps

IDAs ekspertkorps er sat i verden for at styrke fagligheden i den offentlige debat. Korpset består af nogle af Danmarks mest vidende eksperter på transport, klima, miljø, it, sundhedsteknologi og meget mere.

Læs mere
 

Derfor skal du være frivilligLink kopieret