Arrangement

Nu omstiller vi! - Hvordan?

Videnskaben er klar i sin forskning om klimaet. Der skal handles – NU! Men der er langt fra de seriøse og alvorlige rapporter fra videnskaben og så ud til verdensopinionen og beslutningsfora fra det meget lokale til f.eks. EU og FN.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 24. juni 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 23. juni 2021 - kl. 23:59

Vi lever alle i en kommune og vi indgår også alle i forskellige communities, hvor vi alene og/eller sammen med andre kan gøre os gældende og – hver med vores erfaring og talenter – kan bidrage til en omstilling.

Men hvordan lyder ”fortællingen” om den store og nødvendige omstilling? Hvad betyder ”fortællingen” for den måde vi indretter os og orienterer os på, individuelt og i de communities vi er en del af? Hvordan giver vi FN’s handlingsanvisning ”Tænk globalt, handl lokalt” fra 1992 mening i dag? Hvordan udvikler vi opbyggende alliancer og partnerskaber?

IDA Grøn Teknologi inviterer til dialog herom. Vi fokuserer naturligvis ikke kun på teknologi. Der skal etableres og udvikles nye fællesskaber. Men ikke mindst ligger der en udfordring for den enkelte til at få hold på en forståelse for klimatruslens kompleksitet og klimatruslens relation til andre kriser (f.eks. biodiversitet). Og har vi et billede af fremtidens samfund?

Tanken med mødet er ikke at nå frem til en større enighed, men at inspirere hinanden og måske at finde hinanden i et muligt fremtidigt samarbejde.

Gå-hjem-mødet har tre indlæg på hver 20 minutter. Efter en kort pause med et mindre traktement vil der være tid til samtale og debat.

Deltagere er 
Klimachef Morten Westergaard, Middelfart Kommune
Direktør Rune Baastrup, DeltagerDanmark og 
Forfatteren Peter Schultz Jørgensen, aktuel med bogen ”Ta’ byen tilbage”.

Ordstyrer: Niels Johan Juhl-Nielsen, IDA Grøn Teknologi & IDA RISK


God corona-adfærd til IDAs arrangementer
IDA følger naturligvis myndighedernes anvisninger ved afholdelse af fysiske møder og arrangementer. Du skal til gengæld kunne fremvise et gyldigt coronapas, og vi beder dig være opmærksom på, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 24. juni 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 23. juni 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

24

Arrangementsnr.

340613