Webinar

Øjne, hvor man ikke kan se

SHUTE Sensing Solutions A/S har skabt et unikt sensorsystem bestående af optiske plastikfibre, som muliggør realtids monitorering af tøjning, fugt og temperatur. Mød grundlægger og medopfinder samt CCO, til en fortælling om udviklingen af teknologien.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 03. marts 2021

Kl. 19:00 - 21:00

Gratis

Oplægsholder: Kristian Nielsen (kn@shute.dk)

SHUTE Sensing Solutions A/S har skabt et unikt sensorsystem bestående af optiske plastikfibre, som muliggør realtids monitorering af tøjning, fugt og temperatur. Teknologien har mange anvendelsesmuligheder da de hårtynde plast fibre kan placeres alle steder og man kan måle flere ting, samt placere mange målepunkter, på samme fiber. 

SHUTE arbejder målrettet på at færdigudvikle den første fugtmåler til beton der kan overleve og operere i 100% RH, og som vil få flere anvendelsesmuligheder. Som øjne i beton eller konstruktioner giver SHUTE’s sensorer mulighed for at monitorere steder, hvor det normalt er svært at komme til.  

Interessen for teknologien har de seneste år skabt udviklingsprojekter for kunder som: KONE elevatorer, det franske atomagentur CEA, danske og internationale medico- og industrikunder. Mød CTO Kristian Nielsen, grundlægger og medopfinder samt CCO Kristian Rode til en fortælling om udviklingen af teknologien og firmaet fra DTU spin-out til modent startup.  


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 03. marts 2021

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 02. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

439

Arrangementsnr.

339174


Arrangør

IDA E


Medarrangører

Elektronik- og IT-Gruppen, IDA Nord

Elektroteknisk Gruppe, IDA Syd

Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland

IDA EL Sjælland

IDA Elteknik

IDA Embedded

IDA Fremtidsteknologi