Webinar

Online Workshop - Sprængfarlige teamdynamikker

Ethvert team eller gruppe er en levende organisme, som er afhængig af hinandens dynamikker og trivsel. Vi påvirker hinanden ubevidst, mens vi peger fingre uden at tage ansvar for, at vi har et fælles ansvar for hvordan vi har det sammen.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 28. september 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

 Med viden om de forskellige teamdynamikker bliver du bevidst om din egen rummelighed og den styrke der ligger i teamdynamikkernes forskelligheder.  

Du får viden og indsigt i:

  • Hvordan de forskellige teamdynamikker kommer til udtryk
  • Din egen grad af rummelighed eller mangel på samme
  • Hvorfor et fundament bygget på fælles værdier er altafgørende

Underviser

Lene Fischermann, direktør i Tuning8People og ICF certificeret teamcoach, mentorcoach, karriererådgiver og certificeret i talenttesten TT38. Lene coacher og rådgiver ledere og
medarbejdere i deres personlige udvikling. Visionen er at skabe stærke fællesskaber, hvor folk passer på hinanden. Lene lægger vægt på at transformere individer og teams, for derigennem at implementere vedvarende forandringer.  

Lene er kendt for de 3 KKK-Kontant, Kærlig og Konsekvent. Forvent derfor en knivskarp, og indsigtsfuld foredragsholder med direkte og klare holdninger.  

Dette webinar afholdes som et Zoom Meeting og det optages.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser

Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge IDA Process på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 28. september 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

2

Arrangementsnr.

340739


Arrangør

IDA Proces