Online Arrangement

Perfluorerede stoffer i vores fødevarer

Perfluorerede stoffer har fundet anvendelse i en lang række forskellige produkter, eks. fødevarekontaktmaterialer, og de ofte svært nedbrydelige stoffer har også spredt sig ud i miljøet. Men hvad er konsekvenserne for befolkningen.

Tilmeldingsfrist: 4. november 2020 kl. 23.30

Webinar

Torsdag den 5. november 2020

kl. 17.00 - 19.00

0,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

Historier om perfluorerede stoffer dukker ofte op i mediebilledet. Men hvad er det for nogen stoffer, hvordan bliver vi udsat for dem og hvorfor vurdere flere eksperter, ikke mindst den europæiske fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA), at stofferne udgør en risiko for forbrugerne. Og endelig hvad bliver der gjort for at mindske vores eksponering for disse stoffer. Kan man selv gøre noget? Kom og hør indlæg fra foredragsholdere, der på hver deres felt har stor indsigt i problematikken.

Foredragsholdere er:

Gitte Alsing Pedersen, Seniorrådgiver ved DTU fødevareinstituttet – kortlægning af forekomst og eksponering - og de analytiske udfordringer i laboratoriet

Philippe Grandjean, Professor ved Syddansk Universitet – Mørke hemmeligheder om perfluorerede stoffer

Malene Teller Blume, kvalitetschef hos Coop – Hvorfor og hvordan – Coop - en stor detailhandels kamp for at udfase PFAS og involvere kunderne

Mette Holm, Fødevarestyrelsen – Risikohåndtering af fluorstoffer i emballage og fødevare

Billede af Andrew Martin fra Pixabay.

___

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Priser

Ledigt IDA-medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Webinar
Deltag via pc, tablet, smartphone

Hvornår

Torsdag den 5. november 2020
kl. 17.00 - 19.00

Tilmeldingsfrist

Onsdag den 4. november 2020 kl. 23.30

Afmeldingsfrist

Onsdag den 4. november 2020 kl. 23.30

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

99

Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet

Medarrangør

Kurser for studerende

Arrangementsnr.

338034
Login og se tilknyttede filer