Arrangement

Photoshop for begyndere

Du får den ultimative mulighed for at lære at udfordre Photoshop og dig selv i dette kursus for nybegyndere og letøvede.

CREATE, Aalborg

Søndag d. 27. september 2020

Kl. 10:00 - 13:00

Fra 35 kr.

Tilmeldingsfrist 24. september 2020 - kl. 23:55

Dette Photoshopkursus giver dig muligheden for at lære basal billederedigering samt billedemanipulation. Vi kommer til at kigge på det hav af muligheder Photoshop har, og du lærer at ændre billeder, præcis som du ønsker.

Information om foredragsholder: Han færdiggjorde sin kandidat i industriel designer i sommeren 2017 og har siden da været ansat hos et udviklingshus. Gennem uddannelsen arbejdede han arbejdede han i Adobepakken, hvor god og velovervejet grafisk kommunikation kunne understøtte produktdesignet. Under uddannelsesperioden var han også ansat hos et af aalborgs største reklamebureauer, hvor opsætning af rapporter, aviser og salgsmaterialer blev lavet i Adobe pakken. Han har yderligere fungeret som grafisk freelancer de sidste 10 år, hvor han er selvlært ekspert i Photoshop, Illustrator og InDesign, og brænder for at videregive tips og tricks, så der kan spares masser af tid.

Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i Adobe Master Collection CC 2019, men alle versioner kan benyttes gennem kurset. Det anbefales kraftigt, at der medbringes mus og at installere programmet på engelsk.

Føler du, at du er semi-øvet, er du stadig velkommen til at deltage. Der vil være opgaver for alle målgrupper.

Der vil under kurset blive serveret en sandwich samt drikkevarer, og der vil være rig mulighed for at lære de andre at kende.

VIGTIGT!
For at deltage i kurset skal du medbringe en bærbar computer med Photoshop installeret på engelsk, så det er nemt for alle, at finde de samme funktioner som underviseren.

Udover det anbefales det, at man deltager i alle tre kurser (Photoshop, Illustrator og InDesign), da der refereres på tværs.

Arrangementet afholdes i samarbejde med IDA Nords byggetekniske fagtekniske netværk. Det byggetekniske netværk afholder faglige aktiviteter inden for bygge- og anlægsteknik. Læs mere om netværket her og tilmeld dig deres nyhedsbrev via linket, så du altid er up to date med Byggeteknisk aktiviteter: https://universe.ida.dk/netvaerk/regionale/ida-nord/byggeteknisk-gruppe-ida-nord/

Praktisk Information

Har du allergener, eller er der noget mad du ikke kan spise, bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold for dette under arrangementet.

OBS: For parkering til kurset er det muligt at holde i P-klæderen under universitet mod betaling.

Du bedes fremvise din billet på Hello Fellow appen når du ankommer til arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangementsansvarlig Nadja Østergaard på nadjaostergaard@hotmail.com

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kontakt Helle Ekstrøm på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 50 kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til Helle Ekstrøm på hek@ida.dk.

Hvor

CREATE

Rendsburggade 14

9000 Aalborg

LOKALE: 5.127 (STUEN)


Hvornår

Søndag d. 27. september 2020

Kl. 10:00 - 13:00


Pris

Medlem af arrangør

35 kr.

Studiemedlem

35 kr.

Ledig

75 kr.

Medlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

30

Arrangementsnr.

336643


Arrangør

Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende

Universitetsudvalg, IDA Nord