Arrangement

PMO kompetencer; Har du det der skal til og hvad har dit projektkontor brug for på vejen til succes?

Gå-hjem-møde om projektkontorer, PMO’er Skab værdi for dig og din virksomhed ved at deltage i et Gå-Hjem-Møde om projektkontorer, PMO’er. Mødet vil være med indlæg og dialog om andre virksomheders PMO’er.

Fællesdomicilet, Odense C

Torsdag d. 26. januar 2017

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

PMO Manager uddannelse - Se folder

I IDA Proces har vi kunnet konstatere en stigende interesse for projektkontorer, ikke kun i de større virksomheder, men også mindre virksomheder har set fordelene ved et projektkontor.
Efterhånden som man har fået større erfaring og viden om projektkontorer og har man set, at når de bliver sat rigtigt op, kan de skabe stor værdi for virksomheden.

IDA Proces har samarbejde med Hans Arnbjerg, ProjectGovernance APS planlagt en række Gå-hjem-møder om projektkontorer, PMO’er i hhv Århus, Ålborg og Odense, alle i Januar 2017. Møderne vil dække forskellige emner. Hvert Gå-hjem-møde tager 2 timer og vil være en blanding af indlæg og dialog, hvor du får mulighed for at bidrage og får indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med udvikling af netop deres Projektkontor.

Alle møder vil blive faciliteret af Hans Arnbjerg, ProjectGovernance APS, som tidligere har været Head of PMO og nu arbejder som Interim Head of PMO og derudover er involveret i udviklingen af en række andre projektkontorer, PMO’er. Læs mere her: www. projectgovernance.dk

I Odense den 26. januar 2017, kl. 17-19 er temaet: PMO Kompetencer, Har du hvad der skal til og hvad dit projektkontor har brug for, for at få succes?

Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer.
  

Hvor

Fællesdomicilet

Englandsgade 25

5000 Odense C

Lokale B9


Hvornår

Torsdag d. 26. januar 2017

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. januar 2017

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

9

Arrangementsnr.

321000


Arrangør

IDA Proces