Webinar

PMO strategi, governance og Mandat - Modul 1

Hvis I ikke har en PMO strategi så se at få en. Det vil helt sikkert hjælpe jer.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 09. februar 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 08. februar 2021 - kl. 23:59

I dette webinar taler vi om værdien af en PMO strategi, hvordan roller og ansvar (Governance) skal fordeles og hvilket mandat PMO et har eller skal have for at kunne lave sin aktiviteter.

HVEM: Dette webinar henvender sig til dig der arbejder i eller med et Projektkontor (PMO) eller i en virksomhed hvor tankerne omkring det at få et PMO er ved at vokse frem. 

HVAD: Vi vil tale om værdien af en PMO strategi og hvordan den kan se ud. Vi kommer også ind på Governance strukturen omkring et PMO og hvordan placeringen af et Projektkontor i virksomheden kan fremme eller hæmme effekten at det PMO-et bidrager med. Derudover skal vi tale om det vigtige Mandat. Hvad kan PMO-et bestemme? Hvornår skal PMO-et sætte sig igennem og hvornår skal vi mere være rådgivende og komme med anbefalinger?

UDBYTTE: Du får ideer til hvordan du kommer igang med at få udviklet din egen PMO strategi. Du får input til de diskussioner du har i virksomheden om hvilken rolle PMO-et skal spille i projekt-eksekvering og udvælgelse af projekter. 

Om oplægsholder:
Hans Arnbjerg har arbejder med projekter, porteføljer og projektkontorer (PMO-er) i næsten 25 år. Hans har selv været Head of PMO i to international virksomheder og har derudover hjulpet ca 100 virksomheder med at starte, udvikle og implementere projektkontor (PMO). Hans har også selv "hands-on " erfaring dels som senior projektleder og portefølje ansvarlig. Læs mere om Hans på LinkedIn.com/hansarnbjerg


Skal du med til andre møder/kurser?
 Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender


Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge IDA Process på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 09. februar 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 08. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

22

Arrangementsnr.

339051


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

Kurser for studerende