Arrangement

PMO udvikling og implementering, Hvordan får du buy-in hos topledelsen og vigtige interessenter?

Gå-hjem-møde om projektkontorer, PMO’er Skab værdi for dig og din virksomhed ved at deltage i et Gå-Hjem-Møde om projektkontorer, PMO’er. Mødet vil være med indlæg og dialog om andre virksomheders PMO’er.

IDA Aalborg, Aalborg

Onsdag d. 25. januar 2017

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

PMO Manager uddannelse - Se folder

Parkering: Der er gratis parkering i arealerne omkring Vestre Havnepromenade efter kl. 18.00.
Kørselsvejledning.

I IDA Proces har vi kunnet konstatere en stigende interesse for projektkontorer, ikke kun i de større virksomheder, men også mindre virksomheder har set fordelene ved et projektkontor.
Efterhånden som man har fået større erfaring og viden om projektkontorer og har man set, at når de bliver sat rigtigt op, kan de skabe stor værdi for virksomheden.

IDA Proces har samarbejde med Hans Arnbjerg, ProjectGovernance APS planlagt en række Gå-hjem-møder om projektkontorer, PMO’er i hhv Århus, Ålborg og Odense, alle i Januar 2017. Møderne vil dække forskellige emner. Hvert Gå-hjem-møde tager 2 timer og vil være en blanding af indlæg og dialog, hvor du får mulighed for at bidrage og får indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med udvikling af netop deres Projektkontor.

Alle møder vil blive faciliteret af Hans Arnbjerg, ProjectGovernance APS, som tidligere har været Head of PMO og nu arbejder som Interim Head of PMO og derudover er involveret i udviklingen af en række andre projektkontorer, PMO’er. Læs mere her: www. projectgovernance.dk

I Aalborg 25. januar 2017, kl. 17-19 er temaet: PMO Udvikling og implementering, hvordan får du buy-in hos topledelsen og vigtige interessenter?

Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer.
  

Hvor

IDA Aalborg

Vestre Havnepromenade 9, 3. sal

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 25. januar 2017

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 24. januar 2017

Kl. 23:55


Antal pladser

28


Ledige pladser

19

Arrangementsnr.

321001


Arrangør

IDA Proces