Efter at have spillet koncert nr. 1.000 har det retro-musikalske kollektiv Postmodern Jukebox annonceret deres verdens-turné, som bringer gruppen til Aalborg – juhuuu!
Postmodern Jukebox genfortolker moderne hits og ikoniske popnumre i klassiske genrer som 1920’er jazz, swing, doo-wop og Motown. Du kan forvente at træde ind i et parallelt musikunivers, hvor et hold af nogle af verdens bedste sangere, dansere og musikere bringer ikonisk musik til live på en ny måde.
Deres shows appellerer på tværs af generationer; ældre publikummer (enten på papiret eller indeni) vil elske de tidløse lyde og nostalgiske stemninger, mens yngre (igen: vi nævner ingen alder) vil blive betaget af den anderledes tilgang til moderne popkultur og deres imponerende musikalitet.
Har du lyst, så mød op i vintage-outfit for den fulde oplevelse.
Mangler du outfit-inspiration eller har du bare lyst til at varme op til koncerten, kan du besøge deres kanal på YouTube!
Vi har rigtig gode pladser på række 5-7.
Koncerten starter kl. 20.00.
Inden koncerten mødes vi til en forårstapas i Podium med drikkevarer ad libitum.
Tapasmenu:
- Grillet laks med soya- og sesamdressing, koriander og syltede glaskål (PES,LF).
- Bagt vesterhavsfisk med nye spidskål, ærter og estragon, samt skaldyrsvinaigrette (PES,GF).
- Gazpacho med blegselleri og purløgsolie (VGA,LF,GF).
- Farvede og modnede tomater med aioli, sprød skinke, frisk basilikum og revet parmesan (GF).
- Unghaneterrin med nye grønne bønner, persillecreme og syltede skalotter, samt sprøde rodfrugter (GF).
- Grillet hjertesalat a la Francaise med nye ærter, Lard d’Alsace og syrlig mayonnaise (GF,LF).
- Rosa stegt kalv med bløde og sprøde løg, samt sauce Bordelaise.
- ”Sommersalat” af kartoffel, spidskål og purløg, samt grov sennepsvinaigrette og ristede linser (VEG,LF,GF).
- Grillede og marinerede asparges-broccoli med løvstikke, Vildmose kartofler og friteret kapers (VGA,GF,LF).
- Grillet nakkefilet marineret i en smokey-BBQ, saltet grønt og sprøde flæskesvær (GF,LF).
- Sat koldskål a la MEST med jordbær, sprøde kammerjunker og nøddecrumble (VEG).
- Cremefraiche dressing med citron, purløg og syltede grønne jordbær (VEG,GF).
- Blød rabarbermousse, med karamel, mørk chokoladecreme og sprød kakaonips (VEG).
- Hjemmebagt surdejsbrød på økologisk mel samt friskbagt rugbrød.
- Smør fra Naturmælk.
Drikkevarer ad libitum:
- Frisk mousserende vin.
- Tre hvidvine og tre rødvine.
- Hjemmelavede lemonader.
- Udvalg af sodavand, Noda og ØKO-safter.
- Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic.
- Alkoholfrie øl og vine.
Prisen er 730 kr. pr person og inkluderer billet og tapasbuffet samt drikkevarer ad libitum til maden.
Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager.
Ved spørgsmål eller allergener skriv en mail til: anbli.ida@gmail.com. Det samme, hvis du ønsker at sidde sammen med andre end den, du evt. er tilmeldt sammen med.
Se efter IDAs repræsentant til højre, når du er kommet ind ad AKKCs hovedindgang (ved bordet med IDA-skilt).
Bemærk:
- Vi sidder samlet ved langborde under middagen.
- Sluttidspunkt er anslået.
Tag IDAs arrangementer med i lommen
Download IDA-appen - så har du altid alle dine arrangementer og rabatkoder til dine medlemsfordele ved hånden.
Hvor
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Hvornår
Torsdag d. 12. juni 2025
Kl. 18:00 - 22:00
Pris
Ledig
730 kr.
IDA-medlem
730 kr.
Seniormedlem
730 kr.
Studiemedlem
730 kr.
Tilmeldingsfrist
Lørdag d. 31. maj 2025
Kl. 23:55
Antal pladser
30
Ledige pladser
0
Tilvalg
Ledsager
730 kr.
Arrangementsnr.
357313
Dokumenter på Mit IDA
Filhenvisningen fejlede.
Prøv at genindlæse siden.