Arrangement
Restaurant Kini Kini - Indonesisk mad og amerikanske vine
Kini Kini er startet af Henrik Yde, der også har Kiin Kiin. Vi skal have fire-retters balinesisk menu med amerikanske vine, der matcher. Keld Johnsen vil guide os gennem aftenen.
Tilmeldingsfrist: 5. februar 2025 kl. 23.55
Restaurant Kini Kini, Købenahvn
Torsdag den 13. februar 2025
kl. 18.00 - 22.00
795,00 kr.
Dansk
Henrik Yde, som er uddannet kok og Sommelier, åbnede for en del år siden restaurant Kiin Kiin med Thailandsk inspireret mad og fik en michelinstjerne som en af de første Thairestauranter i Nordeuropa.
I november udvidede Henrik Yde med Kini Kini med indonesisk restaurant i det spændende Nordhavn-kvarter. Temaet er Indonesien, og indretningen er en ode både til det tropiske Bali og til siloerne i Nordhavn.
Restauranten er designet i et samarbejde mellem Henrik Yde og Ulrik Wang og hører til de mere tematiserede. Henrik Yde fortæller: ’Det har været en fantastisk opgave både at vise ferieminder fra Bali og samtidig respektere placeringen. Jeg er sikker på, de fleste vil give mig ret, når jeg siger, at restauranten hører til i den absolutte topliga af velindrettede restauranter i København - gæsterne kan godt glæde sig. Vores tema var concrete jungle. En grøn og frodig jungle møder Nordhavns hårde cement med bambus og specialimporterede brændte sten fra Marokko.’
Denne aften byder på en spændende Indonesisk inspireret menu parret med spændende, amerikanske vine. De har sammensat en vinmenu, der matcher den spændende menu.
Menu og vine:
- Balinese Feast:
- Taittinger, Carneros Brut, Napa Valley
-Snacks: Kerupuk Udang (Prawn crackers with spicy Lao Gan Ma Mayo) - First Starter:
- Jamur Tiram Goreng (Fried Oyster mushroom with Chilli Plum Sauce)
- Udang Salad (Griller Prawns with Mango Salad,Coriander Dressing and Coriander Mayo)
- Vin: Anthony Road winery Unoaked Chardonnay Seneca Lake, New York State - Second Starter:
- Sate Ayam (Marinated Chicken Skewer with Peanut Sauce)
- Tuna Gohu (Tuna Tartare with Coriander Mayo, Lime Dressing and Peanut)
- Dierberg winery Pinot Noir, Santa Rita Hill - Maincourse:
- Iga Sapi Bakar (Grilled Beef Ribs, Lime-leaves Rice and pickled Cucumber)
- Vin: Soos Creek winery, Ciel du Cheval vineyard, Washington State - Dessert:
- Pisang Aroma (Caramelised Banana Wrap with Vanilla Choco Ice Cream)
- Vin: Ferrari Carano Late Harvest Semillion, Rusian River Valley - Kaffe
Der kan forekomme ændringer
Vi skal formentlig sidde ved 8-mandsborde
Priser
Ledigt IDA-medlem | 795 kr. |
Medlem | 795 kr. |
Seniormedlem | 795 kr. |
Studiemedlem | 795 kr. |
Tilvalg
1. ledsager | 795 kr. |
2. og 3. ledsager | 995 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Göteborg Plads 9
2150 Købenahvn
Hvornår
kl. 18.00 - 22.00