Arrangement

Sæt talenterne i spil – hvor bevidst er du om egne og andres talenter?

Hvad ville det give dig at kende dine 34 talenter? Hvad ville det give dig af indsigter i jeres teamsamarbejde, omstrukturering og rekruttering? Hvordan styrker det jer, når I har en fælles preferenceramme med indsigt i hinandens talenter?

IDA, København V.

Tirsdag d. 10. marts 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Når du kender dine talenter, bliver det tydeligt hvorfor dagen slæber sig af sted eller hvorfor det føles som en leg at gå på arbejde. Du udfører en times arbejde med en halv times energi og modsat kan en times arbejde dræne dig for 6-9 timers energi med stor chance for fejl. Det er klart, at du føler dig tappet for energi, når du rammer hjemmet sent eftermiddag. Du er ved at vælte over skoene i entréen og i samme nu føler du dig tættere forbundet til din sofa end til din familie.

Få indsigt i hvorfor talenter på langt sigt overtrumfer erfaring og hvilke betydning det har for den daglige performance på arbejdspladsen.

5 års erfaring kan være godt, men er det 5 års kontinuerlig udvikling eller taler vi 1 års erfaring, der er gentaget 5 gange?

Virksomheden Talents Unlimited, som har udviklet talenttesten TT38 har dykket ned i et meta studie af 81 andre studier med arbejdstitlen ”Van Iddekinge, C., Arnold, J., Frieder, R. & Roth, P. (2019): ”A meta-analysis of criterion-related validity of prehire work experiences” Personnel Psychology, 72, 571-598":

Kom og få inspiration til at sætte talenterne i spil og blive klogere på jeres ”sweetspot”.

Det starter med dig og dit engagement og derfor er du inviteret til at deltage aktivt i foredraget.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld foredragsholder med direkte og klare holdninger.

Om foredragsholderen

Lene Fischermann er certificeret Talents Unlimited konsulent i talent og i talenttesten TT38, teamcoach, mentorcoach, karriererådgiver, underviser, og foredragsholder. Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Master coach og Mindjuice Master Coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Ennegrammet. Hun er desuden uddannet konfliktcoach og mægler, Mindfulness Practitioner. Mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR fra flere teknologiske virksomheder. Se mere på turnig8people.dk

Lene lægger vægt på at transformere individer og teams, for derigennem at implementere vedvarende forandringer. Det gør hun gennem øvelser og træning, som deltagerne kan tage med hjem i deres dagligdag.

Hvis du ikke møder op til arrangementet uden afmelding, tillader vi os at opkræve et no-show-fee på 250 kr.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge os på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Tirsdag d. 10. marts 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 05. marts 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

6

Arrangementsnr.

334805


Arrangør

IDA Proces