Webinar

Skab relationer på distancen - webinar

Vil du høre mere om, hvordan du holder fast i dine relationer eller skaber nye i en meget anderledes tid? Bliv klogere på hvordan du skaber tryghed, tillid og nærvær på distancen og hvordan nye mødeteknologier hjælper dig på vej.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 15:00 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 01. februar 2021 - kl. 12:00

En af de store udfordringer for mange her i corona-tiden er manglen på social kontakt med kolleger, venner og familie. Mange mennesker plejer deres relationer ved at være fysisk sammen, se hinanden i øjnene, dele oplevelser og måske give et kram eller et håndtryk – og dette har som alle ved rigtigt svære betingelser i øjeblikket. Vi bliver derfor nødt til at finde nye måder at bygge relationer på uden at være fysisk sammen. 

Heldigvis giver mødeteknologier som Zoom og Teams os mulighed for at mødes alligevel men også for at gøre ting sammen, som slet ikke var muligt, hvis vi kun mødtes fysisk. 

På dette webinar får du både viden og værktøjer til, hvordan du opbygger og vedligeholder relationer professionelt og privat vha. virtuelle møder.


Webinaret giver dig svar på spørgsmålene:

Hvordan bygger du tryghed, tillid og nærvær på distancen?

Hvordan kan du enkelt og let bruge virtuelle mødeteknologier til at bygge relationer på nye måder?

Hvordan overvinder du din egen og andres frygt for at bruge teknologien?

Hvilke fordele og muligheder er der ved at bygge relationer på distancen?


På webinaret får du:

Psykologisk viden - baseret på forskning og erfaringer - om hvordan man bygger relationer

Værktøjer, tips og tricks til at bygge relationer ved hjælp af virtuelle møder

Inspiration til, hvor du kan lære mere


Praktisk gennemførelse
Webinaret varer halvanden time, og vil foregå i en vekselvirkning mellem korte oplæg og små engagerende øvelser. Vær forberedt på at blive involveret undervejs bl.a. i et breakout room med andre deltagere. Det er bedst, hvis du kan tænde både lyd og kamera.

Hvem kan deltage?
Webinaret er for alle, som gerne vil have viden og værktøjer til at kunne bygge relationer på distancen. Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage i webinaret.

Oplægsholdere:

Ebbe Lavendt er autoriseret psykolog og leder af Center for Positiv Psykologi. Han har over 20 års erfaring fra konsulentbranchen, hvor han som erhvervspsykolog har løst opgaver for private og offentlige organisationer inden for markedsanalyse, test, rekruttering, proceskonsultation, supervision, coaching, undervisning og rådgivning. I kraft af sin erfaring og som Danmarks første master i positiv psykologi er Ebbe en af landets største kapaciteter inden for positiv erhvervspsykologi.

Bo Krüger har været selvstændig ledelseskonsulent de sidste 15 år, og har en fortid hos blandt andet Teknologisk Institut og Implement Consulting Group. Bo er ekspert i at håndtere radikal uvished og hjælper sine kunder med at finde vej, der hvor sporet endnu ikke er trådt. Bo har hele sit liv været igangsætter og iværksætter og været vant til at skulle finde vej i det ukendte. Han har ved siden af sin akademiske karriere spillet impro comedy teater i 20 år. Bo har skrevet flere bøger bl.a. “Kontorets Indiana Jones - lær at improvisere på arbejdet” på Gyldendal Business. I sin fritid cykler han MTB, tager på eventyr ind i Borneos jungle eller op på en islandsk vulkan.

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af et par dage kunne se den optagne video her: IDAs videoer


Tilmeldingsprocedure

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I mailen finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk 

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https//zoom.us/privacy.

Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du blive ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedrørende persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 15:00 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

160


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

338882


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland